Giuliano'dan sakatlık itirafı

Giuliano'dan sakatlık itirafı
Güncelleme:

Fenerbahçe'nin Brezilyalı yıldızı Giuliano, Başakşehir maçının ardından önemli açıklamalarda bulundu.

Spor Toto Süper Lig'in 21. haftasında Fenerbahçe, lig lideri Medipol Başakşehir'i Brezilyalı golcüsü Fernandao'nun golleriyle 2-0 yenerek çok önemli bir galibiyete imza attı.

Mücadelenin ardından sakatlığını atlatarak yeniden 11'e dönen Giuliano, yayıncı kuruluşun sorularnı yanıtladı.

Giuliano, bu hafta oynamak için teknik ekiple sürekli konuştuğunu söylerken ''Takım halinde son derece güzel bir galibiyet aldık. Doktorumuza, sağlık ekibimize, hocamıza teşekkür etmek istiyorum. Aslında hafta içi biraz kavgalı geçti, onlarla sürekli tartışma halindeydik. Ben saha içinde olmak istiyordum. Bir risk vardı ve bu riski aldığımıza değdi'' ifadelerini kullandı.

Sezon sonuna kadar bu yarışın içinde olmak istediklerini söyleyen yıldız oyuncu ''Eğer biz bu ruhu gösterirsek, bu sıra dışı birlikteliği gösterirsek, çok zor maç kaybederiz. Sezon sonuna kadar bu yarışın içinde olacağız kesinlikle'' dedi.

Giuliano, takım olarak fedakarlık yaptıklarını söylerken ''Her oyuncunun fedakarlık yapmak istediği anlar vardır. Bunu doğru anda kullanmanız gerekir. Ben de bu akşam kullanmak istedim. Çok kritik bir akşamdı. Kaybetseydik ligin kalanı bambaşka bir tarafa gidebilirdi. Fedakarlık yaptık ama tüm takım olarak yaptık bunu. Birbiri için koşan, mücadelesini son ana kadar sürdüren bir takım vardı bugün'' ifadelerini kullandı.

Seçiniz...