Gökhan Gönül çıldırdı ! Sağlık görevlisine sert tepki...

Gökhan Gönül çıldırdı ! Sağlık görevlisine sert tepki...
Güncelleme:

Beşiktaş-Antalyaspor karşılaşmasının 64. dakikasında sakatlanan Antalyasporlu futbolcu için sahaya giren sağlık görevlileri, Gökhan Gönül'ün sert tepkisiyle karşılaştı...

Beşiktaş-Antalyaspor mücadelesinin 64. dakikasında, Antalyaspor'dan Bahadır sakatlık geçirdi. Hakem Halis Özkahya, sağlık görevlilerini sahaya davet ederken, tribünler ve Beşiktaşlı futbolcular, Antalyasporlu futbolcuların uzun süre yerde kalmasına tepki gösterdi.

Sağlık görevlilerinin müdahalesi sonrasında Bahadır'ın oyuna devam edemeyeceği belirtilirken, Halis Özkahya, bu futbolcunun sedyeyle oyundan çıkarılmasını istedi.

Beşiktaş - Antalyaspor maçı tekrarlanıyor mu ?Beşiktaş - Antalyaspor maçı tekrarlanıyor mu ?

 

Ancak sağlık görevlilerinin yavaş hareket etmesi ve Bahadır'ı sedyeye koymaması üzerine, ters kanatta bulunan Gökhan Gönül hızla bu noktaya gelerek sağlık görevlilerine tepki gösterdi ve hızlı hareket etmesini istedi.

Gönül’ün bu sırada sağlık görevlisinin sırtına vurduğu görülürken bu hareket sonrasında hakem Halis Özkahya araya girerek tecrübeli futbolcuyu sakinleştirdi.

Gökhan'ın tepkisi sonrasında sağlıkçılar, Bahadır'ı oyun alanının dışına çıkardı.

GÖKHAN GÖNÜL’DEN AÇIKLAMA

Yaşananların ardından açıklama yapan Gökhan Gönül ise şu ifadeleri kullandı;

“20 senedir futbol oynuyorum. Kimseye haksızlık yapmadım. Sağlıkçıya vuruyormuşum gibi görünüyor ama gerçekten öyle bir şey yok. Tansiyonu yüksek bir andı, ben vurmadım öyle gözüküyor. “Şimdi söylüyorlar ama ben bunları kimlerin söylediğini iyi biliyorum. Klavye başında oturan tipler bunlar. Yerden yere vurmaya çalışan tipler. O arkadaşa sorun, vurdu derse hakkımda söylenenleri kabul ederim. Verdiğim kötü görüntü için kusura bakmasınlar ama vurmadım. Burada olsa keşke ama sorarsanız da zaten benim söylediklerimin aynısını söyleyecektir”

ŞENOL GÜNEŞ’TEN OLAYLA İLGİLİ YORUM

Oyuncusu Gökhan Gönül’ün Antalyasporlu oyuncuya saha içinde müdahalede bulunan sağlık görevlilerine yönelik sert tepkisi konusunda Güneş, “Adam yatıyor yatıyor çıkıyor, bir daha yatıyor. Oyuncu da ister istemez sinirleniyor. Yaptığı doğru bir şey değil ama sinirleniyor. Soğukkanlı olması lazım. Aynı şeyi biz yapsak üstümüze gelirlerdi.” ifadelerini kullandı.

İşte o anlar;