Gökhan Gönül zirvesi !

Gökhan Gönül zirvesi !

Başkan Fikret Orman ile Gökhan Gönül’ün menajeri Ahmet Bulut, pazartesi akşamı Four Seasons’ta iftar yemeğinde bir araya geldi.

Tam 9 yıllık Fenerbahçe macerasını sonlandıran Gökhan Gönül, Beşiktaş'a imza atmak üzere. Pazartesi akşamı Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman ile Gökhan Gönül'ün menajeri Ahmet Bulut Beşiktaş'ta Four Seasons Restaurant'ta bir araya geldiler.
 
İkilinin Gökhan Gönül'ün transferi konusunda son rötuşları halletmeye çalıştıkları ve sonunda anlaşmaya vardıkları ifade edildi. Gökhan Gönül'ün Beşiktaş ile 3 yıllık sözleşme imzalayacağı, yıllık 2 milyon Euro garanti ücret vereceği ve 1.5 milyon Euro civarında da imza parası ödeyeceği belirtildi. Gökhan Gönül bunların dışında 15 bin Euro maçbaşı ücret de alacak. Resmi açıklamanın birkaç gün içinde yapılması bekleniyor. Hem Beşiktaş hem de Gökhan Gönül kanadının bu transfer işini biraz soğutarak yapmayı planladıkları, futbolcunun tepki almaması ve daha fazla yıpranmaması adına bunun yapıldığı belirtildi.
 
GÖKHAN ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA İSTANBUL'A GELECEK
 
Gökhan Gönül en son milli takım kampında yaptığı açıklamada "Beni isteyen birkaç kulüp var. Bunların arasında Beşiktaş da var. Ordan da teklif geldi. Ancak şu anda sadece tatili düşünüyorum. Biraz dinlenip önüme bakacağım" demişti. Gökhan Gönül'ün önümüzdeki hafta İstanbul'a geleceği de belirtiliyor. Gökhan Gönül'ün 9 yıllık Fenerbahçe macerasının ardından Siyah- Beyazlı camiada ve taraftarları arasında nasıl karşılanacağı da merak konusu...

Takvim