Gökhan Töre'yi boksör çalıştırıyor

Gökhan Töre'yi boksör çalıştırıyor

Gökhan Töre, derbiye eski boksör Hüseyin Çömez ile hazırlanıyor...

Gençlerbirliği karşısında sakatlığı nedeniyle oynayamayan başarılı futbolcu, evinde özel idmanlar yapıp derbiye hazırlanıyor. Hakan Çalhanoğlu’nun da kondisyon hocalığını yapan eski boksör Çömez, sezon sonuna kadar Töre’yi fit tutacak

Beşiktaş’ta form düşüklüğü yaşayan, Gençlerbirliği maçında da sol ayak bileğindeki sakatlık nedeniyle oynayamayan Gökhan Töre, derbi için kendini bakıma aldı.
Ancak ilginç olan, Töre’nin eski bir boksör olan Hüseyin Çömez ile hazırlanması... Siyah-beyazlı futbolcunun Çözmez’den kuvvet çalışması aldığı ortaya çıktı. Fenerbahçe derbisine yetişebilmek için evinde kampa giren Gökhan, özel hocasının yardımıyla ekstra antrenmanlar yapıp, yeniden formuna kavuşmak istiyor.

Aynı zamanda Bayern Leverkusen’de oynayan Hakan Çalhanoğlu’na da özel antrenmanlar yaptıran Çözmez ile kendi evinde ekstra antrenmanlar yapan Töre’nin bu azmi, teknik direktör Şenol Güneş’i de memnun etti. Formsuz olduğu dönemlerde oyuncularını yeniden takıma kazandıran ve bunu son olarak Ricardo Quaresma’da gösteren deneyimli teknik adamın, Gökhan Töre’nin bu ekstra çalışmalarına destek verdiği öğrenildi.

Aynı zamanda diyet uzmanlığı da yapan Çözmez, sezon sonuna kadar Gökhan Töre için vaktinin büyük bir dilimini İstanbul’da geçirecek. Evine kapanan, akşam yemekleri için bile yuvasından çıkmayan Gökhan Töre’nin ise sol ayak bileğindeki sakatlıktan tamamen kurtulduğu bildirildi.

Milliyet