Göksel Gümüşdağ'dan maçın hakemine sert sözler

Göksel Gümüşdağ'dan maçın hakemine sert sözler
Güncelleme:

Fenerbahçe Medipol Başakşehir maçının 87.dakikasında Elia'nın ofsayt nedeniyle iptal edilen ve çok tartışılan golü için açıklamalarda bulunan Başkan Göksel Gümüşdağ, ''Serkan Çimen'i Allah'a havale ediyorum'' dedi.

Başakşehir başkanı Göksel Gümüşdağ, 0-0 biten Fenerbahçe – Başakşehir maçı sonrası sert açıklamalar yaptı. Gümüşdağ maçın 87.dakikasında Elia’nın ofsayt nedeniyle iptal edilen golünü değerlendirdi.

İşte Gümüşdağ’ın açıklamaları:

”Yan hakemin rezalet kararı ile gol verilmedi. Serkan Çimen o bayrağı neden kaldırdı, kendisi de bilmiyor. Geçen sene Adana’da nizami bir gol iptal edildi. O da enteresan bir karardı. Şaşkınım, üzülüyoruz. Serkan Çimen’i Allah’a havale ediyoruz. Soyunma odasında Elia ağlıyordu. Hak ettiği bir gol verilmedi. Sosyal medyada herkes mutabık. Takipçisi olacağız. Federasyonu şu konuda göreve çağırıyorum, geçen hafta 3 dakika VAR kesintisi oldu. VAR kesildiği zaman hakemlerin nasıl kararlar verdiğini gördük. Serkan Çimen’in nizami golü iptal etmesini kınıyor ve kabul etmiyoruz. İnşallah bu son olur.”

Maçtan sonra pozisyonu resmi twitter hesabından paylaşan Medipol Başakşehir ‘Kötü niyet VAR!’ şeklinde gönderme yaptı.