Gomez hakkında flaş iddia !

Gomez hakkında flaş iddia !

Attığı goller ve performansıyla, yeniden, Avrupa'da pazarını arttıran Mario Gomez, Premier Lig takımlarının gündemine geldi.

Alman golcünün Beşiktaş'a transferinde, siyah beyazlı kulüp adına inisiyatif kullanan FIFA menajeri Özkan Doğan, ''Mario Gomez attığı 19 golle Beşiktaş'ın tarihine geçmesi bizim için gurur kaynağı. Beşiktaş'a faydalı olması transferinde katkılı olduğumuz için bizi sevindiriyor. Gomez'in transferinde biz Beşiktaş adına vesile olduk. Gomez'in Alman menajeri Uliferber ile transfer için görüştük başarılarını takdir ediyoruz'' dedi.

"MARİO 30 GOL ATAR, SENEYE DE BEŞİKTAŞ'TA KALIR"

Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Özkan, ''Gomez'in 25 golü geçeceğini düşünüyorum. 30'a yakın gol atacağına inanıyorum. Benim görüşüm Beşiktaş'ta mutlu ve Beşiktaş'ta devam edecek. Burada mutlu ve ülkemizi seviyor. Gomez Beşiktaş'ta oynadığı için kendini şanslı hissetmeli. Bir aksilik olmazsa Gomez Beşiktaş forması giymeye devam edecektir'' şeklinde konuştu.

ETO'O DEVAM EDECEK

Eto'o'nun Türkiye temsilcisi olan Özkan Doğan ''Eto'o için gol atamaz dediler. Görünen ortada. Eto'o aldığı paranın hakkını veriyor. Burada çok mutlu. Birçok teklif gelmesine rağmen o Antalyaspor'u seçti. Son derece mutlu ve burada kalmayı istiyor'' dedi.

BİLAL KISA GALATASARAY'I TERCİH ETTİ

Galatasaray'ın tecrübeli futbolcusu Bilal Kısa'nın da temsilcisi Doğan, ''Hep söylediğim bir şey var. Bilal hatırla transfer olmadı. A Milli Takım forması giyen Bilal'in kendisi Galatasaray'a gelmek istedi. Şöyle bir algı var; Bilal Hamza hocanın isteğiyle geldi diye. Ancak Bilal kendi istedi gelmeyi. Bilal oynarsa başarılı olur ve Galatasaray'ın başarısı için elinden geleni yapar'' diye konuştu.