G.Saray resmen istedi !

G.Saray resmen istedi !

Galatasaray, Real Madrid'in yıldız golcüsü için İngiliz devi ile yarışıyor..

Real Madrid'in yıldız golcüsü Karim Benzema için Galatasaray'ın iki kez görüşme gerçekleştirdiği ardından Arsenal'in devreye girdiği ve şu an iki kulübün bu transfer için çekiştiği belirtildi.

Milliyet Gazetesi'nin haberine göre; Galatasaray’ın Real Madrid forveti Kerim Benzema’yı kadrosuna katmak istediği iddia edildi. Ancak Arsenal'in teknik patronu Arsene Wenger de Benzema'yı kadrosunda görmek istiyor.

İngiliz Daily Mail’in haberine göre Fransız futbolcunun menajeri Karim Dzajiri bu transfer için sarı kırmızılılarla iki kez görüştü. Bu buluşmalarda Roberto Mancini’nin transferinde de önemli rol üstlenen futbolcu menajeri Muzzi Özcan’ın Galatasaray adına görüşmeleri yürüttüğü belirtilirken, buluşmalardan ilkinin Paris’te, ikincisinin ise Madrid’de gerçekleştirildiği ifade edildi.

Real Madrid’in 33 milyon euro bonservis bedeli talep ettiği dile getirilirken, bu ücreti Galatasaray’ın çok bulduğu, İspanyol devininin indirime gitmesi durumunda sarı kırmızılıların transfer döneminde harekete geçebileceği belirtildi. Öte yandan Fransız golcü için istenen rakamları Galatasaray’ın yüksek bulmasının ardından İngiliz ekibi Arsenal’in devreye girdiği, Real’den ayrılması beklenen Benzema’nın transferi için şu an Galatasaray ve Arsenal’in çekiştiği, Londra ekibinin de ücreti düşürme yönünde çabalarının olduğu kaydedildi.