G.Saray'da 2. SMS skandalı!

G.Saray'da 2. SMS skandalı!

G.Saray'daki SMS krizlerinin biri bitiyor, öteki başlıyor..

“G.Saray’da onlar yolcu, sen hancısın.. Bu kulübe senin kadar emek vermiş kimse yok.. İstifa edersen ÜA (Ünal Aysal), LA (Lütfi Arıboğan) ve BT’yi (Bülent Tulun) sevindirmiş olursun..”

Başkan Ünal Aysal ile eski teknik direktörü Fatih Terim arasındaki özel yazışmaların yönetim tarafından medyaya sızdırılmasının ardından, şimdi de yönetim kurulunun ağır toplarından Ebru Köksal’ın Fatih Terim’le ilgili attığı SMS’ler ortaya çıktı..

OLAY G.Saray’ın Süper Lig’in ilk haftasında (19 Ağustos) G.Antepspor’u yendiğin maçtan sonra gerçekleşiyor. A Milli Takım’da sergilediği başarısız performansın ardından Abdullah Avcı’nın (20 Ağustos’ta istifa etti) gönderilip yerine Fatih Terim’in göreve getirilmesinin konuşulduğu dönemde.

‘ZULMLERE BOYUN EĞME’

22 Haziran’da yeniden başkan seçilen Ünal Aysal’ın ekibinde yer alan ve henüz 2 aylık yönetici olan Ebru Köksal, Avcı’nın yerine Terim’in getirilmesinin konuşulduğu günlerde tecrübeli hocanın yakın dostu olan G.Saray Sağlık Kurulu eski başkanı Prof. Dr. Bülent Bayraktar’a “Hocama bir notum olsa iletebilir misin? Şu mesajımı okut..” SMS’ini atan Köksal daha sonra Terim’e ulaştırılmasını istediği şu mesajı gönderiyor: “Sevgili hocam değerli ağabeyim, bu kulübe senin kadar emek vermiş kimse yok..

Burada kulübü bilmeyenler bir gün yolcu ama sen bu kulübün hancılarından birisin.. Sana şu anda yapılan zulümlere boyun eğip bu gemiyi terketme kararı alarak UA’yı, LA’yı ve BT’yi mi sevindirmek istiyorsun. Bu kararınızı lütfen bizler için gözden geçirin..”

‘SENİN ADIN YOK BAŞKAN!’

İLERLEYEN günlerde konuyu öğrenen Aysal, böyle bir mesajın olup olmadığını Köksal’a sorarken, Köksal “Onların ismini koydum ama sizinkini koymadım” yanıtıyla, Lütfi Arıboğan ve Bülent Tulun hakkındaki ifadelerini teyit etti. Sportif koordinatör Tulun da ilk karşılaşmalarında imalı bir şekilde “Naber EK?” sorusuyla Terim’e kendisiyle ilgili SMS atıldığını ve bundan haberinin olduğunu gözler önüne serdi.

Milliyet