G.Saray'da gözler Bruma'da!

G.Saray'da gözler Bruma'da!

Sneijder'in sakatlığı Kopenhag ve Fenerbahçe maçları öncesi Mancini'yi sıkıntıya soktu.

Sneijder'in sakatlığının beklenenden ciddi olması, Kopenhag ve Fenerbahçe maçları öncesi Mancini'yi sıkıntıya soktu. İtalyan hocanın ilk alternatifi ise Portekizli genç yıldız adayı olacak..

Belindeki ağrıları sebebiyle Wesley Sneijder’in yerine alternatif isim, Galatasaray’ın yıldız adayı Bruma’ydı. Portekizli futbolcu, büyük bir heyecanla Konya mücadelesinde sahadaki yerini almak için can atarken, Sneijder son idmana çıktı ve dünkü maça 11’de başladı. Hal böyle olunca Bruma da Süper Lig’deki yabancı kuralına takıldı ve diğer takım arkadaşları Dany, Amrabat ve Albert Riera ile birlikte tribüne çıktı. Sneijder’in ısrarla oynamak istemesi ve sonrasında sakatlanıp, maçtan çıkması, belki de en çok genç oyuncuyu üzmüştü. Hollandalı futbolcu yüzünden Bruma, 18 kişilik kadroda kendisine yer bulamadı. Ancak Hollandalı futbolcunun durumunun beklenenden daha ciddi olması, Portekizli futbolcuya gün doğmasını sağladı. Teknik direktör Roberto Mancini’nin, Kopenhag ve Fenerbahçe maçları öncesi Sneijder’in yerine alternatif olarak Bruma’yı öncelikli olarak düşünmesine kesin gözle bakılıyor.

İkinci kez aday gösterildi

Galatasaray’ın genç yıldızı Bruma, Portekiz’de ‘Yılın gelecek vaat eden genci’ ödülü için finalistler arasında gösterildi. Daha önce İtalyan Tuttosport Gazetesi tarafından ‘Golden boy’ ödülünün adayları arasında bulunan Bruma, Portekiz’de kanocu Diogo Lopes, yüzücü Diana Torres, tenisçi Frederico Silva ve Teresa Bonvalot’la, 15 Kasım’da açıklanacak ödül için kıyasıya bir mücadele verecek.