Hollanda Milli takım kadrosu açıklandı

Hollanda Milli takım kadrosu açıklandı

Hollanda Milli Takımı, İzlanda ve Türkiye karşılaşmaları için 31 kişilik aday kadrosunu açıkladı.

Hollanda Milli Takımı, 2016 Avrupa Şampiyonası grup elemeleri maçlarında oynayacağı İzlanda ve Türkiye karşılaşmaları için 31 kişilik aday kadrosunu açıkladı. Galatasaray'dan Wesley Sneijder ile Fenerbahçe'den Robin Van Persie'de Hollanda Milli Takım kadrosunda yer aldı.

2016 Avrupa Şampiyonası grup elemelerinde İzlanda ve Türkiye ile karşılaşacak olan Hollanda, 31 kişilik aday kadrosunu açıklandı. Galatasaray'ın yıldız oyuncusu Sneijder ve Fenerbahçe'nin Manchester United'dan transfer ettiği golcü oyuncu Van Persie'de aday kadroya çağrıldı.
 
Hollanda, 3 Eylül'de izlanda, 8 Eylülde ise Konya Büyükşehir Torku Arena'da Türkiye ile karşılaşacak.

Hollanda Milli Takımı Aday Kadrosu şöyle:
"Ibrahim Afellay (Stoke City), Vurnon Anita (Newcastle United), Daley Blind (Manchester United), Jeffrey Bruma (PSV), Jasper Cillessen (Ajax), Memphis Depay (Manchester United), Virgil van Dijk (Celtic), Bas Dost (VfL Wolfsburg), Marco van Ginkel (Stoke City), Klaas Jan Huntelaar (Schalke 04), Luuk de Jong (PSV), Nigel de Jong (AC Milan), Davy Klaassen (Ajax), Tim Krul (Newcastle United), Terence Kongolo (Feyenoord), Jeremain Lens (Sunderland), Bruno Martins Indi (FC Porto), Luciano Narsingh (PSV), Robin van Persie (Fenerbahçe), Quincy Promes (Spartak Moskou), Jaïro Riedewald (Ajax), Arjen Robben (Bayern München), Wesley Sneijder (Galatasaray), Kenny Tete (Ajax), Joel Veltman (Ajax), Paul Verhaegh (FC Augsburg), Kenneth Vermeer (Feyenoord), Stefan de Vrij (Lazio Roma), Gregory van der Wiel (Paris Saint-Germain), Georginio Wijnaldum (Newcastle United), Jeroen Zoet (PSV)"