İbrahim Üzülmez imzaladı

İbrahim Üzülmez imzaladı

İbrahim Üzülmez'in idmanda idare tarafından gönderilen bir evrağı saha içerisinde imzalaması esprilere neden oldu.

Spor Toto Süper Ligi'nde ikinci yarının en başarılı takımları arasında 3. Sırada olan Başkent Ekibinde futbolcular, saha sonuçlarındaki başarının sırrı olarak ekonomik rahatlık olduğunu belirttiler. Öte yandan, Başkent ekibiyle bu sezon sonuna kadar sözleşmesi bulunan Teknik Direktör İbrahim Üzülmez'in durumun henüz netleşmediği biliniyor. Bugün yapılan idmanda idare tarafından gönderilen bir evrağı saha içerisinde imzalaması Üzülmez'in yeni sözleşmeyi saha içerisinden imzaladığı esprilere neden oldu.

Ligin ilk yarısında ortaya koyduğu futbolla son sırlarda yer alan ve zor günler geçiren Gençlerbirliği, birde takımda yaşanan hoca değişiklikleri nedeniyle ligden düşme korkusu yaşamıştı. Yaşanan beş teknik direktör değişikliği sonrası takımın başına gelen İbrahim Üzülmez ile devre arasından yapılan transferler takıma olumlu bir hava katıp üst sıralara tırmanmasına neden oldu. Ligin ilk yarısı ile birlikte büyük çıkış yakalayan kırmızı şimşekler bu süreçte geride kalan haftalar bakıldığında ikinci yarının en başarılı 3. ekibi olmayı başardı. Tabi takıma katılan yeni isimlerin ve hocanın başarıda büyük etkisinin olmasının yanında tüm camianın bu başarıda kulübün ekonomik istikrarı ve rahatlığının da payı olduğu göz ardı edilemez.   
 
Ligin 29. Haftasından Trabzon'u ağılayacak Gençlerbirliği, bu maçın hazırlıklarına sabah yapılan çalışma ile devam etti. Antrenman öncesi soruları yanıtlayan Hakan ve Uğur takımın son durumu ve yakaladıkları başarıyı değerlendirdiler. 
 
HAKAN ASLANTAŞ: "KAFAMIZ EKONOMİK OLARAK ÇOK RAHAT VE BU SAHAYA YANSIYOR
Zor bir dönem atlattıklarını dile getiren takımın başarılı isimlerinden Hakan Aslantaş, 'Türkiye liginde Avrupa Kupaları'nı yakalamak çok zor. İlk yarı farklı ikinci yarı farklı bir Gençlerbirliği var. Takımı alt taraflardan kurtardığımız için çok mutluyuz. Kümede kalma mücadelesi vermek çok zor. Geçen hafta Mersin takımın gördük. İyi futbolcular ama devam eden sorunlardan dolayı iyi bir oyun sergileyemediler. Onlar adına üzüldük.  Fakat biz ilerleyen haftalarda aldığımız sonuçlarla ligi ne kadar yukarıda bitirirsek bizim için ve kulüp için o kadar iyi olur." dedi.
 
Kulübün ekonomik anlamda içerisinde bulunduğu rahat durumun takıma yansımasını değerlendiren tecrübeli oyuncu şunları söyledi, "Yıllardır kulübün ekonomik politikası aynı. Hiçbir sıkıntı yaşamıyoruz. Rahatız bu konuda. Takım kötü gittiğinde dahi ekonomik anlamda sıkıntı yaşamadık.   Böylece futbola konsantre olabiliyoruz. İkinci yarıda yeni hocamız ve arkadaşlarımızla beraber bir çıkışımız oldu. İyi bir hava yakaladık. Bunu sezon sonuna kadar devam ettirebilirsek iyi olur."
Son olarak Trabzonspor mücadelesine değinen Hakan Aslantaş, Trabzonspor'un istediği hedeflere ulaşamadığını ve kendilerinden sadece 3 puan olduklarını vurgulayarak, kaliteli ve ciddiye alınacak bir takıma karşı mücadele edeceklerini kendi sahalarında süper bir maç oynayacaklarını dile getirdi.
 
UĞUR ÇİFTÇİ: "EKONOMİK OLARAK BAŞKANIMIZ İLHAN CAVCAV'A TEŞEKKÜR EDİYORUZ

İlk devre çok kötü başladık ifade eden Uğur Çiftçi ise, "Herkes ligden düştü, düşecek diye konuşuyorlardı. Ama, hoca değişikliği yeni katılan arkadaşlar ve abilerimizle ikinci devreye çok çok iyi başladık. Mersin maçıyla bir çıkış yakaladık ve Trabzonspor maçıyla devam ettirmek istiyoruz." dedi.
Takımın ekonomik rahatlığını performansa da yansıdığına dikkate çeken genç yetenek, "Başkanımız sağ olsun, ekonomik olarak çok rahatız ve içeride hiç paramız kalmıyor. Günü gelince memur zihniyeti hemen yatıyor paralarımız. Kafamız çok rahat ve çok şanslıyız ekonomik olarak.  Zor bir maç ve çok iyi hazırlanıyoruz. Bana göre Ankara'da bize üstünlük sağlayacaklarını düşünmüyorum. Çünki, Ankara'da bize hiçbir büyük takım üstünlük sağlayamıyor. Burada puan ve puanlar almayı düşünüyoruz. Beşiktaş için avantaj olarak gözüküyor. Futbol bu, 11 puan geriden gelip daha önce kazanmıştı Fenerbahçe şampiyonluğu. Hiç belli olmaz, hak eden şampiyonluğu kazansın diyorum." şeklinde konuştu.
 
İBRAHİM ÜZÜLMEZ'İN SAHADA EVRAK İMZALAMASI YENİ SÖZLEŞME OLARAK ESPİRİLERE NEDEN OLDU
Öte yandan, Başkent ekibiyle bu sezon sonuna kadar sözleşmesi bulunan Teknik Direktör İbrahim Üzülmez'in durumun henüz netleşmediği biliniyor. Bugün yapılan idmanda idare tarafından gönderilen bir evrağı saha içerisinde imzalaması Üzülmez'in yeni sözleşmeyi saha içerisinden imzaladığı esprilere neden oldu.