İbrahim Üzülmez kovuldu mu ?

İbrahim Üzülmez kovuldu mu ?

İlhan Cavcav, İbrahim Üzülmez'in görevinden alınmadığını, bu yönde de bir beyanı bulunmadığını söyledi.

Spor Toto Süper Lig takımlarından Gençlerbirliği'nde teknik direktör İbrahim Üzülmez'in İlhan Cavcav'ın kararıyla görevinden alındığı iddia edildi. Fakat kouyla ilgili açıklama yapan başkan İlhan Cavcav, haberi yalanladı.

Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav, teknik  direktör İbrahim Üzülmez'in görevinden alınmadığını, bu yönde de bir beyanı  bulunmadığını söyledi.
 
Spor Toto Süper Lig'de dün Torku Konyaspor'a sahalarında 1-0 yenilen  Gençlerbirliği'nin kulüp başkanı Cavcav, AA muhabirine yaptığı açıklamada, 4 ay  sonra bir maç izlediğini ve mağlubiyetin üzüntüsünü yaşadığını belirtti.
 
Maçın ardından evine giderek dinlendiğini ve hiçbir basın mensubu ile  görüşmediğini dile getiren Cavcav, "İbrahim Üzülmez'i görevden aldığımız  konusunda yapılan haberler gerçek dışıdır. Bu yönde bir beyanım olmamıştır."  dedi.
 
Uzun bir aradan sonra takımının maçını tribünden izlediğini vurgulayan  Cavcav, "Dört ay sonra izlediğim maçta son dakikada yediğimiz golle yenilmenin  üzüntüsünü yaşadım. Karşılaşma sonrasında hiçbir basın mensubuna bir açıklamam  olmadı. İbrahim Üzülmez, Gençlerbirliği Teknik Direktörü'dür. Böyle bir  tasarrufumuz olsaydı, bunu yönetim kurulu açıklaması olarak kamuoyuna  duyururduk." ifadelerini kullandı.