''Iker Casillas'ı transfer etmeyi deneyeceğiz''

''Iker Casillas'ı transfer etmeyi deneyeceğiz''
Güncelleme:

Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk, dünyaca ünlü İspanyol kaleci Casillas için 'O bizim hayalimiz' ifadelerini kullandı.

Spor Toto Süper Lig'de geride kalan sezonun başarı ekiplerinden Antalyaspor, yeni sezona da iddialı hazırlanıyor.

17 Haziran'da başlayacak transfer sezonu öncesi Salih Dursun, Menez ve Aydın Karabulut ile sözleşme imzalayan Akdeniz ekibi, kadrosuna yeni isimler katmaya hazırlanıyor.

Sezonun ilk transferi satın alma opsiyonu ile Galatasaray'dan kiralanan Salih Dursun oldu. Oyuncu ile 3 yıllık sözleşme yapıldı.

Yıldız isim Jeremy Menez'i de kadrosuna katan Antalyaspor, oyuncu ile 3 yıllık sözleşme imzanlandığı açıklamıştı. Antalyaspor son olarak Aydın Karabulut ile 2 yıllık sözleşme imzalamıştı.

Inter ve Milan kulüpleri ile görüşmek üzere Milano'da bulunan Antalyaspor Başkanı Ali Şafak Öztürk, transfer çalışmaları hakkında konuştu; istedikleri tecrübeli yıldızı da açıkladı.

Fikirler üretmek, ilişkiler kurmak ve oyuncu pazarlığı yapmak üzere George Gardi ile birlikte Inter ve Milan ile görüşmeler yaptık. Bu kulüplerle çok iyi ilişkilerimiz var.

Sosa, Kucka ve Paletta üzerinde çalıştığımız isimler.  Milan'ın harika oyuncuları var.  İsim vermek istemiyorum ancak iki tarafın da yararına olacak fikir alış verişinde bulunduk.

Casillas bizim hayalimiz. Bütçemiz içinde transfer etmeyi deneyeceğiz. Menez ve Eto'nun takımımızda olması fantastik. İkisi de lider oyuncular. Eto'oyu birkaç yıl öncesine kadar Play-Station'da alırdım şimdi bizim için oynuyor. Şampiyon olmak istiyoruz.

Bir İtalyan Kulübü satın almak neden olmasın? Gelecekte olabilir. Buradaki futbol çok yüksek seviyelerde, çok güzel olur.

Ajansspor