İşte Burak transferinin detayları !

İşte Burak transferinin detayları !

Burak Yılmaz'ın Çin ekibi Beijing'e transferinin perde arkası...

Gala­ta­sa­ray'ın gol aya­ğı Bu­rak Yıl­maz'ın Çin'in Bei­jing Guo­an ta­kı­mı­na trans­fer ol­ma­sı­nın ar­dın­dan tar­tış­ma­lar de­vam edi­yor. Bu­rak cep­he­si, “Yö­ne­tim Bu­rak'ı sat­mak is­ti­yor­du. O ne­den­le git­ti­” der­ken, Sa­rı-Kır­mı­zı­lı­ yö­ne­ti­ci­ler ise “Bu­rak git­mek is­te­di. Biz ­de sat­mak zo­run­da kal­dı­k” id­di­asın­da bu­lun­du. Mil­li oyun­cu­nun Çin'e trans­fe­rin­de ya­şa­nan de­tay­la­ra ise ga­ze­te­niz bu­gün ulaş­tı.

BiR GOL­CÜ GE­LE­CEK­Ti
Ocak ayı­nın ba­şın­da Çin'in Bei­jing Guo­an ta­kı­mın­dan Bu­rak için 10 mil­yon eu­ro­luk bir tek­lif gel­di. Çin ku­lü­bü 30 ya­şın­da­ki oyun­cu­ya ise yıl­lık 4 mil­yon eu­ro­dan 2 se­ne­lik öne­ri sun­du. Sa­rı-Kır­mı­zı­lı ku­lüp bu­nu ka­bul et­ti. An­cak gol­cü oyun­cu G.Sa­ray'dan ay­rıl­mak is­te­me­di­ği­ni yö­ne­ti­me ilet­ti. Bu ta­vır son­ra­sı trans­fer ko­nu­su ka­pan­dı. G.Sa­ray, bu dö­nem­de Bu­rak'ı 10 mil­yon eu­ro­ya sat­say­dı bu­nun 3 mil­yon eu­ro­su­nu ye­ni bir gol­cü al­mak için har­ca­ya­cak­tı.

KâR EDEN BU­RAK OL­DU
Av­ru­pa­’da­ki trans­fer dö­ne­mi­nin bi­ti­miy­le bir­lik­te Guo­an, Bu­rak'a yap­tı­ğı tek­li­fi yıl­lık 6 mil­yon eu­ro­ya çı­kar­dı ve 3 se­ne­lik söz­leş­me sun­du. Gol­cü oyun­cu bu­nu ka­bul et­ti. An­cak Guo­an, Ga­la­ta­sa­ray'a yap­tı­ğı tek­li­fi 8 mil­yon eu­ro­ya in­dir­di. Oyun­cu­su­nun git­me ıs­ra­rı kar­şı­sın­da bir şey ya­pa­ma­yan Sa­rı-Kır­mı­zı­lı yö­ne­tim bu teklifi ka­bul et­mek zo­run­da kal­dı. Ga­la­ta­sa­ray bir haf­ta için­de 2 mil­yon eu­ro (6 mil­yon TL) ve ye­ni bir for­vet al­mak­tan ol­du.

Burak konuşacak

Galatasaray’dan ayrılan Burak Yılmaz’ın önümüzdeki günlerde bir basın toplantısı düzenleyerek transfer süreci ile ilgili açıklamalar yapması bekleniyor.
Özbek takipte 

Sa­rı-Kır­mı­zı­lı yö­ne­tim 23 Şu­ba­t’­ta UE­FA ile ya­pı­la­cak du­ruş­ma için ça­lış­ma­la­ra hız ver­di. Baş­kan Dur­sun Öz­be­k’­in ça­lış­ma­la­rı ya­kın­dan ta­kip et­ti­ği öğ­re­nil­di.

Bugün