İşte Fenerbahçe'nin Sivas kafilesi !

İşte Fenerbahçe'nin Sivas kafilesi !

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında bu akşam Sivasspor'la karşılaşacak olan Fenerbahçe, hazırlıklarını sabah antrenmanı ile tamamladı.

Fenerbahçe, yeni sezon hazırlıkları kapsamında bugün saat 21.00'de Sivasspor ile deplasmanda oynayacağı maçı için öğle saatlerinde Sivas'a uçacak.
 
22 kişilik kadroda sakatlıkları bulunan Mehmet Topal, Mehmet Topuz, Milos Krasic ve Ertuğrul Taşkıran ile bu akşam imza töreni düzenlenecek olan Robin Van Persie yer almadı.
 
Sağ aşil tendonunda sertleşme olan Mehmet Topal, sol kasığında ağrısı olan Mehmet Topuz, sağ üst ön adalesinde ağrı olan Milos Krasic ve sol elinde kırık olan Ertuğrul Taşkıran, bu sabah takımla antrenmana çıkmayıp tedavi ve çalışmalarını takımdan ayrı gerçekleştirdikleri özel program dahilinde sürdürdüler.
 
Kafilede şu oyuncular yer alıyor:
 
Volkan Demirel, Fabiano Ribeiro, Erten Ersu, Bruno Alves, Simon Kjaer, Abdoulaye Ba, Michal Kadlec, Hakan Çinemre, Caner Erkin, Hasan Ali Kaldırım, Gökhan Gönül, Şener Özbayraklı, Raul Meireles, Samuel Holmen, Uygar Mert Zeybek, Josef de Souza, Diego Ribas, Miroslav Stoch, Luis Nani, Alper Potuk, Moussa Sow ve Jose Fernandao.