İşte Galatasaray'ın yeni golcüsü

İşte Galatasaray'ın yeni golcüsü

Ryan Donk ve Linnes transferlerini bitiren Galatasaray bombayı patlatıyor... Hedef bu kez, camiada herkesin konuştuğu golcü transferi...

Sarı-kırmızılı yönetimin, ünlü takımları peşinden koşturan Jonathan Calleri için de Boca Juniors'a teklifte bulunduğu ortaya çıktı.

Sarı-kırmızılı ekip, Inter'in 10 milyon euroluk teklifini "15 milyon euro'dan aşağı olmaz" diyerek reddeden Arjantin kulübünü nasıl ikna edeceği merak ediliyordu. Ancak Calleri teklifinin arkasında Wesley Sneijder'in ünlü menajeri Guido Albers olduğu belirlendi.

Cimbom'un son gözdesi Calleri'nin hakları Stella Group'a ait. Galatasaray Başkanı Dursun Özbek'in verdiği özel yetkiyle, Stella Group ile temas kuran Albers, 22 yaşındaki yetenekli oyuncunun yüzde 20'lik haklarını istedi. Bir çeşit kiralama teklifi gibi çalışacak teklife göre sarı-kırmızılılar, Calleri'nin haklarının tamamını yüzde 20'lik paketler halinde 5 yıl içinde alacak. Her sene 2 taksitte 3'er milyon euro ödenecek ve 5 sene sonunda Stella Group'a 15 milyon euro (47.5 milyon TL) bonservis bedeli olarak ödeyecek. Böylece Galatasaray da hem iyi bir yatırım yapmış olacak hem de golcü sorununu çözecek.

FORMASINI TEVEZ'E VERDİ
2017'ye kadar sözleşmesi bulunan 1.75 boyundaki Calleri, forvet arkası ve sağ açık olarak da görev yapabiliyor. Carlos Tevez'in transferinden önce 10 numaralı formayı giyen oyuncu, sert şutları, hızı ve çevikliğiyle dikkat çekiyor.

Milliyet