İşte Gomis'in görünmeyen yüzü !

İşte Gomis'in görünmeyen yüzü !
Güncelleme:

Bafetimbi Gomis, attığı gollerin yanı sıra saha dışındaki hayatı ile de herkesin saygısını kazandı.

Yıldız kaprisi hiç olmayan Fransız golcü, günün büyük bölümünü Florya’da geçiriyor. Her gün fazladan idman yapan Gomis’in Florya’da arasının kötü olduğu bir kişi yok!

TARTIŞMASIZ ilk 5 hafta sonunda ligi domine eden oyuncu Bafetimbi Gomis... Fransız oyuncu Süper Lig’de 5 maçta toplam 7 gol bulurken iki kez de asistleri ile takımına katkıda bulundu. Sahadaki performansı Gomis’i herkesin gözünde daha da değerli kılarken saha dışındaki gelişmeler Gomis’in yönetim ve teknik heyetin gözünde değerini daha da artırdı... 
TAKIMINI sırtlayan Gomis’in bu performansının altında ise çalışmak var! İşte Bafetimbi Gomis’in öne çıkan farkları!

1- KAPRiSi YOK!
 
Sarı-kırmızılı kulübün en büyük yatırımı olarak transfer edilen oyuncu bir gün olsun kapris yapmadı. Futbola yeni başlamış genç bir oyuncu gibi hırsla çalışan Bafetimbi Gomis, ‘yıldız’ tanımının sadece kapris ve sorun olmadığını herkese gösterdi.  
 
2- ÖZEL ANTRENÖR TUTTU
 
Geldiği güne göre Gomis o kadar çok çalıştı ki, vücudundaki yağ oranını düşürdü. Özel antrenörü ile sürekli idman yapan Gomis, her zaman hazır durumda.  
 
3- SALONDAN ÇIKMIYOR
 
Fransız oyuncu transferi sonrasında ev seçerken iki şartı vardı... İlki tesislere yakın olacak ikincisi de evin içinde spor salonu olacak... Bu sebep zaman geçtikçe anlaşıldı... Gomis her sabah ya bir arkadaşı ile tesislere gelip spor salonunda çalışıyor ya da kendi evinin salonunda idman yapıyor. 
 
4- SÜREKLİ FLORYA’DA
 
Günün büyük bölümünü Florya’da geçiriyor Gomis... Antrenman sonrasında orta, gol çalışan oyuncu zaman zaman da kalecilerle şut çalışması gerçekleştiriyor. 
 
5- HERKESLE ARASI İYİ
 
Florya’da görevlilerden antrenörlere, alt yapı oyuncularından takım arkadaşlarına kadar Gomis’in arasının kötü olduğu biri yok. Alt yapı oyuncuları ile de sık sık zaman geçiren ve tecrübelerini paylaşan Gomis’in bunu da ‘rol’ gereği yapmaması daha da sevilmesine neden oluyor.  
 
6- TUDOR’LA DERTLEŞİYOR
 
Igor Tudor ile Gomis’in arasından su sızmıyor. Sık sık fikir alış verişinde bulunan ikili ayrıca zaman zaman da hücum planları hakkında sohbet ediyor. 

Vatan