İşte Pereira'yı göndermenin bedeli...

İşte Pereira'yı göndermenin bedeli...

Fransa’da tura veda edilmesi Teknik Direktör Vitor Pereira’yı hedef tahtasına oturttu.

Fenerbahçe, Vitor Pereira'yı gönderirse 2.5 milyon Euro maaşın yanı sıra 2.5 milyon Euro da tazminat ödemek zorunda kalacak. Yönetim, bu sorunu nasıl çözeceğini kara kara düşünüyor.

Şampiyonlar Ligi 3. Ön eleme turunda Monaco’ya karşı 2-1’lik avantajın korunamayıp, Fransa’da tura veda edilmesi Teknik Direktör Vitor Pereira’yı hedef tahtasına oturttu. Başkan Aziz Yıldırım ile bazı yöneticiler kulüp binasında bir değerlendirme toplantısı yaptı. Çoğunluk Pereira ile yeni sezonda devam etmek istemiyor. Ancak Portekizli hocanın yüksek tazminat bedeli yönetimin elini kolunu bağladı.

PEREIRA’DAN YÖNETİME REST

Taraftarın gözünde itibar kaybeden Pereira gönderilirse Fener’in kasasından 5 milyon Euro çıkacak. UEFA finansal-fair play kuralları çerçevesinde hata yapma lüksü bulunmayan sarı-lacivertliler, 2.5 milyon Euro’luk maaş ile 2.5 milyon Euro tazminatı ödememek için başka bir yol arıyor. Pereira’ya istifa çağrısı yapan yönetimin bu teklifine Portekizli hocadan, “İstifa etmiyorum. Eğer istemiyorsanız beni gönderebilirsiniz” resti geldi.

AMK Gazetesi