İşte Quaresma gerçekleri

İşte Quaresma gerçekleri

Büyük bir değişim gösteren Quaresma’nın sırrı ortaya çıktı...

Son olarak 2009-10’da Inter’de şampiyonluk gören Portekizli yıldızın aynı mutluluğu Beşiktaş’ta yaşamak için işine dört elle sarıldığı aktarıldı.

Beşiktaş’ın son dönemdeki en formda isimlerinden biri olan Ricardo Quaresma, Gençlerbirliği maçında gösterdiği performansla bir kez daha alkışları topladı. Büyük bir değişim sergilerken takımına liderlik de yapan Portekizli yıldız adeta küllerinden doğmuş gibiydi.

Quaresma, Ziraat Türkiye Kupası’ndaki Bucaspor maçı öncesi son anda kadrodan çıkarılmasından sonra pes etmek yerine daha fazla çalışarak takıma yeniden girdi. Gençlerbirliği maçının ardından, “Bu sezon şampiyonluk yaşamak istiyorum” ifadelerini kullanan siyah-beyazlı futbolcu, Beşiktaşlı taraftarların verdiği büyük desteğin kendisi için büyük bir motivasyon kaynağı olduğunu söyledi.

Son olarak 2009-10 sezonunda Inter’de şampiyonluk gören ve Beşiktaş forması altında da aynı mutluluğu yaşamak isteyen Quaresma’nın sezon sonunda Beşiktaş’tan ayrılmaya sıcak bakmadığı da ortaya çıktı. Daha önce İnönü Stadı’nda top koşturan yıldız oyuncunun, yeni sezonda Vodafone Arena’da Beşiktaş formasıyla mücadele etmeyi çok istediği ifade edildi.

Milliyet