Jaba alkol batağında

Jaba alkol batağında

Ankaraspor formasıyla harikalar yaratan Jaba, alkolün pençesine düştü.

Jaba'nın büyük dramıÜç sezondur adeta fırtına gibi esti. Tekniği ve hızıyla müthiş işler yaptı. Şimdi ise alkol tedavisi görüyor.

Ankaraspor’un Hollanda kampına götürmediği Silvinho Jaba için önemli bir iddia ortaya atıldı. Jaba'nın alkol tedavisi gördüğü ve hem fizik hem de beyin olarak çok kötü durumda bulunduğu ifade edildi. Teknik Direktör Aykut Kocaman'ın " Artık onu kadroda görmek istemiyorum" dediği Brezilyalı oyuncu satış listesine kondu. Bu yüzden kadro dışı bırakılan Sambacı’nın geçen sezonun başında da alkol zehirlenmesi geçirdiği iddia edilmişti.

Lacivert-Beyazlılar’ın 750 bin dolar bonservis bedeli belirlediği Jaba için Çaykur Rizespor’un devreye girdiği belirtilirken, teknik direktör Samet Aybaba’nın eski öğrencisini kadrosunda görmek istediği kaydedildi. Yıldız oyuncunun bonservisinin çok yüksek olduğunu belirten Aybaba, “Ankaraspor’u çalıştırırken, onu bulup Türkiye futboluna getiren bendim. Jaba gibi bir futbolcum olsun. Ancak bonservisini indirmezlerse, bir senelik kiralık vermelerini talep edebiliriz” diye konuştu.

Fanatik