Jahovic için flaş açıklama: ''Galatasaray'a...''

Jahovic için flaş açıklama: ''Galatasaray'a...''
Güncelleme:

Süper Lig'de attığı 11 golle krallık yarışında Galatasaraylı Gomis'le ilk sırayı paylaşan Göztepe'nın forveti Adis Jahovic'in transfer dedikodularına Başkan Mehmet Sepil nokta koydu.

Adı CSKA Moskova, Galatasaray ve Beşiktaş'la anılan Makedon golcünün geleceği hakkında konuşan Sepil, "Jahovic hiçbir yere gidemez" dedi.

Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek Jahovic'le ilgili sorunların hallolacağını belirten Sepil, yine kulüplerin transfer gündemine gelen sol bek Adama Traore'nin de Göztepe'den ayrılmayacağını ifade etti. Geçen sezon Rusya'nın Samara takımdan kadroya dahil olan Jahovic'in şu anda Türkiye'de en çok gündeme gelen oyuncuların başında olduğunu ifade eden Sepil, "Jahovic'in bu kadar iyi bir performans sergileyeceğini beklemiyorduk. Kendisi tam bir takım oyuncusu. Takımıyla birlikte elinden gelen her şeyi yapıyor. Onun başarısındaki sır ekip ruhuna uygun olması" diye konuştu.

İzmir Kız Lisesi'ndeki panelde konuşan Adis Jahovic de Göztepe'de çok mutlu olduğunu söyledi. İzmir'de yaşamaktan keyif aldığını belirten Makedon golcü, "Burası Türkiye'nin en güzel şehri. Rusya'da futbol hayatımı sürdürürken Göztepe'den teklif geldiğini duydum. Buna çok memnun oldum. Muhteşem bir taraftarımız var" ifadelerini kullandı.

Kasımpaşa maçı sonrası gördüğü sarı kart nedeniyle cezalı duruma düşen ve Beşiktaş karşılaşmasında takım arkadaşlarını yalnız bırakan deneyimli golcü, milli maç arasından sonra deplasmanda oynanacak Bursaspor müsabakasında formasına kavuşacak. Sarı-kırmızılılarda sakatlıkları süren stoperler Peybernes ve Kosanovic'in yanı sıra orta saha oyuncusu Oscar Scarione'nin de Bursaspor sınavına kadar hazır hale gelmesi bekleniyor. Göz-Göz'de Beşiktaş maçında direkt kırmızı kart gören Leo Schwechlen ise görev alamayacak.

PFDK'YA SEVK EDİLDİ

Göztepe, Süper Lig'de 5 Kasım Pazar günü Bornova Stadı'nda oynanan Beşiktaş maçında taraftarının neden olduğu saha olayları ile kötü ve çirkin tezahürat nedeniyle Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na sevkedildi. Kurul kararları yarın açıklanacak. Sarı-kırmızılılarda Başkan Mehmet Sepil'in maçta kuzey kale arkası tribünde küfürlü pankart açan gruba yönelik yaptığı, "Asalaklar" açıklaması da taraftarlar arasında sosyal medyada tartışma yarattı. Bazı taraftarlar Sepil'in sözlerini eleştirirken bazıları ise küfürün tribünlerden silinmesi gerektiğini savundu.