Jeremain Lens artık serbest

Jeremain Lens artık serbest
Güncelleme:

Advocaat, sezonun kalan bölümünde öğrencisine saha içinde özgürlük tanıyacak. Lens, 10 numara gibi hücum hattının her bölgesinde rol alacak.

Geldiği günden beri 4-2-3-1 sisteminden taviz vermeyen Dick Advocaat, taktiğinde ufak bir rötuş yapacak. Hollandalı teknik adam, sezonun kalan bölümünde Jeremain Lens’i sağ kanatta değil, saha içerisinde serbest rolde oynatacak. Tecrübeli çalıştırıcının bu tercihindeki en önemli neden, Lens’i adam adama markajdan kurtarmak. 29 yaşındaki futbolcu, rakibin zayıf yönü neresiyse o bölgeye yakın oynayarak etkinliğini daha da artıracak. Aatif ve Alper gibi oyuncuların da çok yönlü olması nedeniyle, Lens’in saha içerisinde pozisyon değiştirmesi, diğer arkadaşlarını da fazla etkilemeyecek. Hollandalı yıldız bir anlamda 10 numara görevini üstlenerek, takımının ataklarını yönlendiren isim olacak.

Sunderland’in işi zor

Fenerbahçe Yönetimi, Lens’in bonservisini uygun bir ücrete almak için Sunderland’in ligden düşmesini bekliyor. Şu anda Premier Lig’in dibine demir atan İngiliz ekibi, bir maç eksiğiyle güvenli bölgenin 10 puan gerisinde bulunuyor. Ligde son 6 maçından sadece 1 puan çıkarabilen Kırmızı-Beyazlılar’da menacer David Moyes, “Artık işimiz zor. Bize mucize gerekiyor” sözleriyle umudunun kalmadığını gösterdi.

Fanatik