Jeremain Lens Fenerbahçe'de kalıyor

Jeremain Lens Fenerbahçe'de kalıyor
Güncelleme:

Beşiktaş ve Galatasaray'la flört halinde olan Jeremain Lens, önümüzdeki sezon yine Fenerbahçe forması giyecek.

Futbolcunun istediği ücret ile yönetimin önerdiği arasında ciddi bir farkın kalmadığı, tarafların el sıkıştığı öğrenildi. İngiliz ekibi küme düşünce serbest kalma bedeli 6.5 milyon euroya gerileyen Lens’in bonservisi için sarı-lacivertliler son teklifini Sunderland’e iletti ve beklemeye geçti.

Fenerbahçe’de devam edip etmeyeceği merakla beklenen Jeremain Lens konusunda önemli gelişmeler yaşandı.

Sarı-lacivertli yönetim Beşiktaş ve Galatasaray’ın da gündeminde olan Hollandalı oyuncuyla büyük ölçüde anlaşmaya vardı. İki taraf arasında yapılan son görüşmenin bir hayli olumlu geçtiği ve Lens’in sarı-lacivertli ekip ile sözleşme imzalamaya yeşil ışık yaktığı bildirildi. Hollandalı futbolcunun istediği ücret ile yönetimin önerdiği arasında çok büyük bir fark kalmadığı vurgulandı.

Geçen sezon takımın en önemli ismi olan 29 yaşındaki futbolcunun transferi artık kulüplerin anlaşmasına bağlı... Bonservisi Sunderland’de olan Lens’in kulübü Premier Lig’de küme düşmüştü. Sözleşmesindeki madde gereği Hollandalı oyuncunun serbest kalma bedeli de 6.5 milyon euro oldu. Sarı-lacivertli yönetim Lens için son teklifini sundu. İngiliz ekibinden gelecek olan cevaba göre transfer netleşecek.

Kalmak istiyor

Başka talipleri olsa da Jeremain Lens, sarı-lacivertli takımda kalmak istiyor. Fenerbahçe’de mutlu olduğunu her fırsatta dile getiren Hollandalı futbolcu artık iki kulübün bir an önce anlaşmasını bekliyor. Lens ile söz keserek elini güçlendiren yönetimin de en kısa sürede bu transfere nokta koymak istediği, tecrübeli oyuncunun kamp çalışmalarına katılmasının planlandığı bildirildi.

22

Fenerbahçe’de geçen sezonun en etkili isimleri arasında yer alan Jeremain Lens, 26’sı ligde olmak üzere toplam 36 maçta forma giydi. Bu maçlarda 5 gol-17 asist kaydeden Surinam asıllı Hollandalı futbolcu, 22 gole direkt etki etti.

Milliyet