Jose Morais beyin kanaması geçirdi

Jose Morais beyin kanaması geçirdi

Antalyaspor Teknik Direktörü Jose Morais, beyin kanaması teşhisiyle hastaneye kaldırıldı.

DHA'nın haberine göre; Antalyaspor Teknik Direktörü Jose Morais, beyin kanaması teşhisiyle hastanede tedaviye alındı.
 
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Antalyaspor'un teknik direktörü Jose Morais, Fenerbahçe maçı hazırlıklarını sürdürdüğü antrenmanın ardından baş ağrısı ve tansiyon yükselmesi şikayetiyle özel hastaneye götürüldü.
 
Hastanede yapılan kontrollerde Portekizli teknik adamın beyin kanaması geçirdiği tespit edildi.

Akdeniz Üniversitesi Hastanesi'ne sevk edilen Morais'in tedavisi burada devam ediyor. Morais'in bilincinin açık olduğu ve üniversite hastanesinde özel odada tedavisinin sürdüğü kaydedildi.
 
Fenerbahçe maçı öncesi hırsıyla duvara yumruk attı
 
Antalyaspor'un Fenerbahçe maçı antrenmanı öncesi futbolcularla yaptığı toplantıda heyecanlı tavırlar sergilediği ve hırsıyla duvara da yumruk attığı belirtilen Morais'in, antrenmanda da başının ağrıdığını belirttiği öğrenildi.
 
Gencer: Ciddi bir durumla karşı karşıyayız
 
Antalyaspor Kulübü Başkanı Gültekin Gencer, "İlk teşhis beyin kanaması. Hırs ve stres nedeniyle sanırım tansiyonu yükseliyor. Şu anda bilinci açık ama ciddi bir durumla karşı karşıyayız" dedi.
 
Prof. Dr. Arıcı: Teknik direktör Morais'in durumu stabil
 
Akdeniz Üniversitesi Tıp Fakültesi Genel Cerrahi Anabilim Dalı Öğretim Üyesi ve Antalyaspor Yönetim Kurulu Üyesi Prof. Dr. Cumhur Arıcı, Antalyaspor Teknik Direktörü Jose Morais'in tansiyon yükselmesine bağlı beyin kanaması geçirdiğini söyledi.
 
Jose Morais'in sağlık durumu hakkında bilgi veren Prof. Dr. Arıcı, yapılan kontrollerde beyinde baloncuk saptanmadığını kaydetti. Morais'in yaklaşık 10 gün hastanede gözetim altında tutulacağını kaydeden Prof. Dr. Arıcı, "Yarın sabah anjiografisi çekilecek. Eğer kanama genişlemesi tespit edilirse hemen ameliyat edilecek. Eğer böyle bir durum yoksa gözetim altında tutmaya devam edeceğiz. Yine bu süre içinde kanama genişlemesi kontrolleri yapılacak. Genişleme tespit edilirse yine müdahale edeceğiz. Şu anda bilinci açık, durumu stabil" dedi.