Kaan Baysal Beşiktaş'ta !

Kaan Baysal Beşiktaş'ta !

Beşiktaş, Galatasaray'dan ayrılan genç futbolcu Kaan Baysal ile 1,5 yıllık sözleşme imzaladı.

Beşiktaş, Galatasaray'ın 2014 yılında 150 bin Euro'ya PSV Eindhoven'den aldığı Kaan Baysal'ı renklerine bağlayarak büyük bir sürprize imza attı. U21 takımı için transfer edilen 20 yaşındaki orta saha oyuncusuna ayda 2 bin 500 TL ödeneceği iddia edildi.

Beşiktaş, ezeli rakibi Galatasaray'ın takımdan gönderdiği Kaan Baysal'ı transfer etti.

Denys Boyko, Alexis Delgado ve Marcelo Guedes'i A takıma dahil eden siyah beyazlılar, Spartak Moskova'dan transfer ettiği Aras Özbiliz'i ise İspanya'nın Roya Vallecano takımına kiralık göndermişti. Beşiktaş, son olarak U21 takımı için Kaan Baysal'ı transfer etti.

Kariyerine Hollanda takımı PSV Eindhoven'da başlayan Kaan Baysal, 2014 yılında yıllık 150 bin Euro'ya Galatasaray'a transfer olmuştu. Sarı kırmızılı kulüp 5 yıllık sözleşme karşılığında genç oyuncuya toplam 1 milyon Euro garanti para ve 7 bin Euro maç başı ücret ödemeyi taahhüt etmişti.

SÖZLEŞMESİ 75 BİN EURO'YA FESHEDİLDİ
Ancak Kaan'ın performansından memnun kalmayan Galatasaray, yakın zamanda 75 bin Euro bedel karşılığı sözleşmeyi feshetti. Kaan Baysal'ı bugün U21 takımına transfer eden Beşiktaş ise, genç oyuncuya ödeyeceği ücret ile bir kez daha herkesi şaşırttı. Siyah-beyazlıların Galatasaray'dan yıllık 150 bin Euro alan genç yeteneğe ayda 2 bin 500 TL ödeneceği iddia edildi.

Beşiktaş ile 1.5 yıllık sözleşme imzalayan Kaan Baysal, U21 takımında kendini ispat ederek A takıma yükselmek için çaba gösterecek.

DHA