Kadıköy'de nefes kesen gol düellosu !

Kadıköy'de nefes kesen gol düellosu !
Güncelleme:

Spor Toto Süper Lig'in 2. haftası dev bir maça sahne oldu. Baştan sona müthiş müthiş geçen maçta Fenerbahçe ile Trabzonspor, Kadıköy'de 2-2 berabere kaldı.

Spor Toto Süper Lig 2. hafta mücadelesinde Fenerbahçe’ye konuk olan Trabzonspor, iki kez öne geçtiği maçta üstünlüğünü koruyamadı ve 2-2’lik beraberlik sonrası 20 yıldır süren Kadıköy’deki galibiyet hasretini noktalayamadı.

Burak Yılmaz boş geçmedi
Mücadelenin 5. dakikasında Burak Yılmaz’ın golüyle 1-0 öne geçen bordo mavili ekip, yıldız futbolcunun 20. dakikada sakatlanarak oyundan çıkmasıyla hücumdaki etkinliğini de kaybetti.

Alper son dakikada beraberliği sağladı
Golden sonra beraberlik çabalarını artıran Fenerbahçe, 45. dakikada Alper Potuk’un golüyle skoru 1-1’e getirdi ve ilk yarı bu skorla sona erdi.

Ve Giuliano sahne aldı 
Teknik direktör Aykut Kocaman ikinci yarıya oyuncu değişikliğiyle başladı. Yeni transfer Giuliano, Robin van Persie'nin yerine oyuna girerek Fenerbahçe formasını ilk kez giydi.

Trabzonspor gole yaklaştı 
50. dakikada Trabzonspor 2. gole çok yaklaştı. N'doye'nin kaleci Volkan Demirel'le karşı karşıya kaldığı pozisyonda İsmail Köybaşı ters kademeye çok başarılı girerek golü önledi.

Olcay Şahan füze yolladı 
Trabzonspor Olcay Şahan'ın golü ile Fenerbahçe karşısında 56. dakikada yeniden öne geçti. Sol kanattan topla ilerleyen Olcay, ceza sahası çizgisi üzerinden çaprazdan yaptığı şutla kaleci Volkan Demirel'i mağlup etti.

Valbuena penaltıdan affetmedi
Fenerbahçe 83. dakikada penaltı Juraj Kucka'nın ceza sahasında elle müdahalesi sonrası penaltı kazandı. Beyaz noktada topun başına geçen Valbuena skoru 2-2'ye getirdi.

Yeni transferler sahada
Fenerbahçe’de Giuliano ve Roberto Soldado yedek başladıkları derbide ikinci yarıda oyuna girdi. Giuliano hazır bir görüntü vermezken Soldado girdiği gol pozisyonlarını değerlendirmekte zorluk yaşadı.

Seçiniz...