Kadro mühendisliği çalışması

Kadro mühendisliği çalışması

Önümüzdeki sezon Fenerbahçe'de yeniden transferi organize edecek olan Ali Yıldırım gece gündüz kadro mühendisliği üzerinde çalışıyor.

Terraneo'yu gönderen F.Bahçe'de gelecek sezon yeniden transferi organize edecek olan Ali Yıldırım gece gündüz kadro mühendisliği üzerinde çalışıyor.

Teknik direktör Vitor Pereira'nın verdiği raporun yanı sıra eski futbolculardan kurulu scout ekibinin hazırladığı rapor da Yıldırım'ın yol göstericisi oluyor.

Bir yedek kaleci, 2 stoper, bir sağ kanat oyuncusu ve bir de üçüncü santrfor almak zorunda olan Fenerbahçe bu 5 oyuncu için sözleşmesini uzatmayı düşünmediği 9 oyuncunun bu sezon kazandığı parayı kaynak olarak düşünüyor.

Durum böyle olunca kulübün elinde 14 milyon euro gibi 5 futbolcuya ödenebilecek büyük bir rakam kalıyor. Bu paranın 2.5'ar milyon Euro'luk kısmı stoper ve sağ açık için ayrılmış durumda. 3'üncü forvet için 1.5 milyon Euro, Allison gelmesi durumunda yedek kaleci için yine 1.5 milyon Euro, yedek stoper için de rakam 1 milyon Euro olarak belirlenmiş durumda. Tüm bu rakamlar üst üste konulduğunda Fenerbahçe'nin kasasında ekstradan 5 milyon Euro gibi bir rakam kalacak.

Çünkü sözgelimi sözleşmesi bitecek olan Meireles'in boşluğu Roma'dan dönecek olan Salih Uçan'la dolacak.