Kafkas, Alanya'dan puan istiyor

Kafkas, Alanya'dan puan istiyor

Akhisar Belediyespor'un teknik direktörü Tolunay Kafkas, zorlu karşılaşmadan puanla ayrılmak istediklerini bildirdi.

Spor Toto Süper Lig'de 18 Aralık Pazar günü deplasmanda Aytemiz Alanyaspor'la karşılaşacak Akhisar Belediyespor'un teknik direktörü Tolunay Kafkas, zorlu karşılaşmadan puanla ayrılmak istediklerini bildirdi.

Kafkas, AA muhabirine yaptığı açıklamada, ligde Osmanlıspor maçında  hak etmedikleri bir mağlubiyet aldıklarını savunarak, bunun morallerini bozduğunu  kaydetti. Önlerinde Aytemiz Alanyaspor  maçı olduğunu hatırlatan Kafkas, şöyle  konuştu:
 
"Kalan iki maçta maksimum puanı çıkarmak istiyoruz. Çünkü ikinci  devrede ciddi fikstür avantajımız var. Oldukça zor bir karşılaşma, özellikle ön  bölgesi ciddi oyunculardan kurulu bir takım. Vagner Love olsun, Candeias olsun,  son zamanlarda Efecan, Emre Akbaba... Bunlar etkili ve iyi oyuncular. İyi bir maç  olacak. Puan almak istiyoruz, umarım bunu başarırız."
 
Takıma gerekli takviyeleri yapmak için çalışmalarını sürdürdüklerini  anlatan Kafkas, bu doğrultuda anlaştıkları Olcan Adın'la daha önce Ümit Milli  Takım'da, Trabzonspor ve Gaziantepspor'da çalıştığını hatırlattı.
 
Olcan'ın, kişiliğine ve oyunculuğuna inandıkları bir isim olduğunu  belirten Kafkas, "Bizim gücümüze güç katacağına inanıyoruz. İyi bir transfer.  Bizi tercih ettiği için ayrıca teşekkür ediyorum, umarım takıma katkı sağlar."  değerlendirmesinde bulundu.
 
Olcan Adın ile anlaşan Akhisar Belediyespor, daha önce kadro dışı  bıraktığı Julio Sami ve Douglao ile yollarını ayırmıştı.
 
Kupanın golcüsü Vaz Te
 
Ziraat Türkiye Kupası G Grubu'nda dün Aydınspor 1923'le 2-2 berabere  kalan Ege ekibi, ikinci maçından da bir puanla ayrıldı.
 
Akhisar Belediyespor, grupta ilk müsabakada Bursaspor'la 3-3'lük  eşitliği bozamamıştı.
 
Grupta 5 gol atıp, kalesinde 5 gol gören Ege temsilcisinde tüm golleri  Vaz Te kaydetti. Vaz Te, şimdiye kadar oynanan grup maçlarında kupanın en golcü  ismi konumunda bulunuyor.