Kayseri'de Gençler'e puan yok !

Kayseri'de Gençler'e puan yok !
Güncelleme:

Spor Toto Süper Lig'in 29. haftasında Kayserispor, Gençlerbirliği'ni 3-2 mağlup etti.

Marius Sumudica yönetiminde ligin ilk yarısında flaş sonuçlar alan, ikinci yarıda ise beklentilerin altında kalan Kayserispor, Ümit Özat yönetiminde çıkışa geçen ve kümede kalma mücadelesi veren Gençlerbirliği'ni ağırladı.

Karşılaşmanın ilk golü 28. dakikada geldi. Ev sahibinde Fernando Boldrin attığı golle takımını 1-0 öne geçirdi.

İlk yarının sonları oynanırken Boldrin bu kez asist yaptı! 44. dakikada Boldrin'in asistini değerlendiren William skoru 2-0'a getirdi. Karşılaşmanın ilk yarısında başka gol olmadı.

Gençlerbirliği ikinci yarıya hızlı başladı. 56. dakikada kazanılan penaltı vuruşunda topun başına tecrübeli yıldız Stephane Sessegnon geçti ve hata yapmayarak skoru 2-1'e getirdi. Kayserispor'da Umut Bulut, 57. dakiakda oyuna girdi.

Karşılaşmanın 77. dakikası oynanırken Kayserispor bir gol daha buldu. Ev sahibinde Deniz Türüç golüyle skoru 3-1'e getirdi.

Gençlerbirliği, 86. dakikada Petar Skuletic'le bir gol daha buldu ancak bu, puan için yeterli olmadı. Kayserispor, maçı 3-2 kazanarak ligde 3 maçlık galibiyet hasretine son verdi ve puanını 44'e yükseltti. Gençlerbirliği ise haftayı 30 puanla kapattı.