Kayserispor'dan sert sözler !

Kayserispor'dan sert sözler !

Kayserispor Genel Menajeri Süleyman Hurma, Galatasaray mağlubiyeti sonrasında hakemlere yüklendi.

Kayserispor Genel Menajeri Süleyman Hurma, Galatasaray mücadelesi sonrasında hakem yönetimine yüklendi ve çok sert mesajlar verdi. Hurma,ayrıca Prosinecki'nin de görevine devam edeceğini belirtti.

"1970'LERE DÖNMEK ÜZEREYİZ"

"Üzülerek söylüyorum ki 9 maçın 7'sinde garez hakem hatası oldu. 1970'lere gitmek üzereyiz. Penaltılar ile ilgili bir şey söylemiyorum. Mesela baraj kurduramadı Cüneyt Çakır düzeyindeki bir hakem. Kartları kullanışbiçimi... Saygı göstermeye arzu ediyoruz ama.. "

"EN KÖTÜ 6. BİTİRİRİZ"

Kayserispor ülkemizin en genç takımı. Bu takım ligi en kötü yine 6. bitirir. Ayrıca dinamikleri olan bir takım. harcama gerekiyorsa 20 milyon euroharcar yine yapar. Ama gerçekten bu kabul edilebilir bir durum değil. Hakem şanssızlığı açısından. Zaten yeterince şanssızız. Bursa'dan bir hafta önce yüzde yüz gol, ondan önce penaltı. Takımlar kazanır veya kaybeder. Hakem hatası da olacak. Ama hakemliği 1970'li yıllara götürmemeliyiz. O zaman fazla izlayen yoktu ama şu anda yüz tane kamera ile izleniyor.

"3 BÜYÜKLER REVAÇTA AMA..."

Allah bize haram puan nasip etmesin. Anlıyorum ki tabii ki 3 büyükler revaçta. Bizim statta da bugün çoğu Galatasaray'ı tuttu. İnsanımız da bunu istiyor. Aydınlar toplumun peşinden değil önünden gider. Ben bunu söylemeye çalışıyorum. Maç sonu 4-2 kaybetmiş bir takımın menajeri olarak söylemiyorum. Her zaman da konuşmayız.

PROSINECKİ TAKIMIN BAŞINDA KALACAK MI?

"Biz 3. sınıf bir davranışı göstermeyiz. Hocanın sırtına yükü verip göndermek olmaz. Kayseri neden bu durumda olduğunu biliyor. Geçensene de böyle başladık. Geldik 5. olduk. Bu sene de 2. devre 50 puan almamız gerekiyorsa alırız."