Kayserispor'un zirve takibi sürüyor !

Kayserispor'un zirve takibi sürüyor !
Güncelleme:

Kayserispor, Süper Lig'de Gençlerbirliği deplasmanından 2-1'lik galibiyetle dönerek Süper Lig'in lideri Galatasaray ile puan farkını 4'e indirdi.

Spor Toto Süper Lig'de 13. hafta maçında Gençlerbirliği ile Kayserispor karşı karşıya geldi. Büyük bir mücadeleye sahne olan kritik maçta kazanan taraf 2-1'lik skorla Kayserispor oldu. Kayserispor'a galibiyeti getiren goller, 28. dakikada Umut Bulut ve 57. dakikada Fernando Boldrin kaydetti. Gençlerbirliği'nin tek golü 32. dakikada Jailton Paraiba'dan geldi.

Gençlerbirliği karşısında oyunun başından sonuna kadar hakimi olan Kayserispor, özellikle Ryan Mendes'in 74. dakikada oyuna girmesinin ardından rakip kalede daha da etkili pozisyon yakaladı. Maç boyunca organize olmakta zorlanan ve pozisyon üretemeyen Gençlerbirliği'nde ise Petar Skuletic günün en etkisiz isimlerinden biri oldu.

Geride kalan 13 haftada iki galibiyet alan ve ligin dibine demir atan 8 puandaki Gençlerbirliği, önümüzdeki hafta Osmanlıspor ile deplasmanda karşılaşacak. Sezonun flaş takımı Kayserispor ise Gençlerbirliği deplasmanında aldığı galibiyetin ardından puanını 22'ye yükseltti ve lider Galatasaray ile arasındaki puan farkını 4'e indirdi.

Kayserispor'un zirve takibi sürüyor ! - Resim : 1