Konyaspor - Trabzonspor: 2-2

Konyaspor - Trabzonspor: 2-2
Güncelleme:

Süper Lig'de ikinci yarının ilk haftasında Atiker Konyaspor ile Trabzonspor 2-2 berabere kaldı.

Süper Lig’in 18. haftasında Zirveden kopmak istemeyen Trabzonspor, alt sıralardan kurtulmaya çalışan Atiker Konyaspor ile deplasmanda 2-2 berabere kaldı.

18. dakikada Ali Turan’ın kırmızı kart görmesi ile 10 kişi kalan Atiker Konyaspor, uzatmada bulduğu golle bir puanın sahibi oldu. Trabzonspor’da Hubocan da son dakikalarda gördüğü kırmızı kart sonrası takımını 10 kişi bıraktı. Trabzonspor’un uzatmada yediği gol sonrası saha karışırken Rıza Çalımbay’ın yardımcısı tribüne gönderildi.

Trabzonspor, deplasmanda Atiker Konyaspor ile berabere kalarak zirve yarışında ağır yara aldı. Ali Turan’ın henüz 18. dakikada Abdülkadir Ömür’e yaptığı sert hareket sonrası kırmızı kart görmesi ile maçı uzun süre 10 kişi götüren ev sahibi ekip, Milosevic ile öne geçtiği maçta Burak Yılmaz’ın önce penaltıdan ardından da kaleciyi geçerek attığı iki gole engel olamadı.

Uzatmalara girilirken Atiker Konyaspor’un Beşiktaş’tan transfer ettiği Orkan Çınar, uzak mesafeden attığı serbest vuruş golüyle takımına bir puan kazandıran isim oldu. 10 kişi kalmasına rağmen iyi direnen Atiker Konyaspor’un bir şutu da direkten döndü.

Konyaspor - Trabzonspor: 2-2 - Resim : 1

Seçiniz...