Konyaspor hazırlıkları başladı

Konyaspor hazırlıkları başladı

Beşiktaş, Torku Konyaspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına ara vermeden başladı.

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'in 12. haftasında Torku Konyaspor ile oynayacağı karşılaşmanın hazırlıklarına bugün yaptığı idmanla ara vermeden başladı.

BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde teknik direktör Slaven Bilic yönetiminde gerçekleştirilen antrenman ısınma koşuları ile başladı. Dün deplasmandaKayserispor'u 3-0 yendikleri karşılaşmada forma giyen oyuncular antrenmanı rejenerasyon çalışması yaparak tamamladı. Diğer oyuncular ise 5’e 2, pas ve şut çalışmaları yaptı. Yarım sahada üç takım halinde yapılan taktik hazırlık sonrası oynanan çift kale maçla antrenman sona erdi.

Bireysel hazırlıklarını sürdüren Muhammed Demirci ve Serdar Kurtuluş ile tedavisine devam edilen Mustafa Pektemek ve milli takımlarına giden; Hugo Almeida, Tomas Sivok, Veli Kavlak ile izinli olan Tolga Zengin, Cenk Gönen veManuel Fernandes katılmadı. Pedro Franco ise takımla birlikte çalıştı.

Siyah - beyazlılar, Torku Konyaspor maçının hazırlıklarına milli maç arası nedeniyle bir hafta lig maçları oynanmayacağı için iki gün yapacağı iznin ardından 12 Kasım Salı günü yapacağı antrenmanla tekrar başlayacak.