Küçük Eto'o gol kralı oldu

Küçük Eto'o gol kralı oldu

Eto'o'nun oğlu Etienne, uluslararası bir turnuvada gol kralı oldu.

Süper Lig'de Mario Gomez'i kovalayan Samuel Eto'o'nun oğlu Etienne, Mallorca'da katıldığı uluslararası bir turnuvada gol kralı oldu.

Antalyaspor'un yıldız futbolcusu Samuel Eto'o'nun oğlu, babasının yolunda ilerliyor. Kamerunlu futbolcunun oğlu Etienne, İspanya'da bir uluslararası turnuvaya katıldı. 14 yaş altı kategorisindeki genç futbolcuların top koşturduğu Mallorca kentindeki organizasyonun gol kralı oldu.

Attığı gollerle takımını da turnuvada şampiyonluğa ulaştıran Etienne'in bu başarısı babasını da mutluluğa boğdu. Instagram hesabından oğlunun gol kralı plaketini paylaşan Eto'o, bu haberle haftaya iyi bir başlangıç yaptığını belirterek oğluna sevgilerini gönderdi.

Fransa, İspanya ve İngiltere gibi ülkelerde de Samuel Eto'o'nun gol kralı olması dikkat çekti. L'equipe gazetesi Cristiano Ronaldo'nun Ballon D'or ödül töreninde yaptığı konuşmayı hatırlattı. Real Madridli futbolcunun 5 yaşındaki çocuğunun da iyi bir futbolcu olmasını istediği sözlerine yer verdi, Eto'o'nun oğlunun bunu çoktan başardı  

Milliyet