Kulüplerden 10 Kasım mesajı

Kulüplerden 10 Kasım mesajı

Kulüpler, Mustafa Kemal Atatürk'ün ölümünün 78. yılı dolayısıyla birer mesaj paylaştı.

Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş, Trabzonspor ve Bursaspor kulüpleri, Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete intikalinin 78. yılı dolayısıyla birer mesaj paylaştı.

Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, "Türk halkını bağımsız  devlet düşüncesinde birleştiren ve bu ülküde kurtuluş mücadelesinin önderi olan  Mustafa Kemal Atatürk'ü, aramızdan ayrılışının 78. yılında sevgi, saygı ve  özlemle bir kez daha anıyoruz." denildi.
 
Fenerbahçe Kulübünün mesajında, "Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu  Büyük Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ü, aramızdan ayrılışının 78. yıl dönümünde  şükran, özlem, saygı ve rahmetle yad ediyoruz." ifadeleri kullanıldı.
 
Beşiktaş Kulübünün internet sitesinde yer alan mesajda,  "Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'ü vefatının 78.  yılında saygıyla ve minnetle anarken, izinde olduğumuzu yineliyoruz." şeklinde  ifadelere yer verildi.
 
Trabzanspor Kulübü tarafından yapılan açıklamada ise "Ulu Önder  Mustafa Kemal Atatürk'ü ölümünün 78. yıl dönümünde sevgi, saygı ve sonsuz bir  hasretle anıyoruz." görüşleri paylaşıldı.
 
Bursaspor Kulübü'nden yapılan açıklama ise şöyle:
“Demokratik, laik, çağdaş değerleri, birleştirici, bütünleştirici yapısı ve bilimsel doğruların rehberliğini esas alan anlayışı ile kurduğu Türkiye Cumhuriyeti’ni, sonsuza dek bölünmez bir bütün olarak yaşatma düşüncesiyle bizler, onun izinde olmaya devam edeceğiz”