Larin'in pozisyonu penaltı mıydı ? Erman Toroğlu ne dedi ?

Larin'in pozisyonu penaltı mıydı ? Erman Toroğlu ne dedi ?
Güncelleme:

Dün akşam oynanan ve Galatasaray'ın 2-1'lik galibiyetiyle biten Galatasaray - Beşiktaş derbisine damga vuran pozisyon ile ilgili Erman Toroğlu'nun yorumu olay oldu. Larin'in pozisyonu penaltı mı değil mi?

Galatasaray'a galibiyeti getiren golleri 22' ve 32'de Kerem Aktürkoğlu kaydetti. Kerem'in 2 golünde de asistleri Mostafa Mohamed yaptı. Beşiktaş'ın tek golünü ise 85'te sonradan oyuna giren Rıdvan Yılmaz attı.
Öte yandan Galatasaray Teknik Direktörü Domenec Torrent, çıktığı ilk derbide galibiyet aldı. Bu sonuçla Galatasaray 38 puana yükseldi. Ligde 9 maç sonra mağlup olan Beşiktaş ise 45 puanda kaldı.

BEŞİKTAŞ'TAN PENALTI İSYANI

Karşılaşmanın ardından açıklamalarda bulunan Cyle Larin, son anlarda Victor Nelsson ile yaşadığı ikili mücadelede kararın penaltı olması gerektiğini savundu.

Larin, "Böyle önemli maçlarda VAR'a neden gidilmediğini anlamıyorum. Çok net şekilde formam çekildi. VAR, bu tarz pozisyonları izlemek için vardır. VAR'ın neden incelemediğini bilmiyorum. Çok net bir penaltıydı." ifadelerini kullandı.

ERMAN TOROĞLU'NDAN PENALTI YORUMU

Karşılaşmanın tüm tartışmalı pozisyonlarını değerlendiren Erman Toroğlu, çok konuşulacak yorumlarda bulundu.
İlk olarak Atiba'nın gördüğü ilk sarı kartı yorumlayan Toroğlu, sarı kart verilmesinin doğru olduğunu söyledi.

Daha sonra Galatasaray'ın ikinci golündeki pozisyonu değerlendiren usta yorumcu, "Galatasaray'ın 2. golünden önce Mohamed ve Umut Meraş'ın pozisyonunda faul yok." İfadelerini kullandı.

LARIN'IN POZİSYONU PENALTI MI?

Maçın son anlarında Victor Nelsson ile girdiği ikili mücadelede penaltı bekleyen Larin, maçın sonunda isyan etmişti. Toroğlu, o pozisyon için "Çok net bir penaltı pozisyonu. VAR neden çağırmadı bilmiyorum." yorumunu yaptı.