Maicon'dan Galatasaray taraftarına mesaj

Maicon'dan Galatasaray taraftarına mesaj
Güncelleme:

Brezilya'da lig devam ederken Galatasaray'a transfer olan Maicon'dan taraftara mesaj var.

Brezila'da lig devam ederken Galatasaray'a transfer olan ve hiç tatil yapmadan 50'den fazla maça çıkan Maicon, yeni sezonun çok daha farklı geçeceğine inanıyor. Tecrübeli stoperden Galatasaray taraftarına mesaj var...

Geçen sezon başında Sao Paulo’dan 8 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında transfer edilen Maicon, ligin büyük bölümünde etkili olsa da, son haftalara doğru düşüşe geçmişti. Formasını Denayer - Serdar Aziz ikilisine kaptıran tecrübeli stoper, bu gerilemenin sebebini 50’den fazla maça çıkmasına bağlıyor. Brezilya’da ligler devam ederken Galatasaray’a transfer olan ve tatil yapma şansı bulamayan Sambacı, yeni sezonun kendisi açısından çok daha farklı olacağına inanıyor.

‘Güzel günler geçiriyoruz’ 

 Brezilyalı gazetecilerin sorularını yanıtlayan Maicon, Türkiye’de çok güzel günler geçirdiğini belirterek, “Yeniden Avrupa futboluna dönmek çok iyi oldu. Bu sezon Şampiyonlar Ligi’nde oynayacağız. Bu heyecanı yeniden yaşayacak olmak harika. Müthiş tutkulu bir taraftar grubuna sahibiz. Ben de biraz dinlendikten sonra form tutarak takımıma faydalı olacağımı düşünüyorum” dedi.

Maicon'dan Galatasaray taraftarına mesaj - Resim : 1