Manchester City, Oğuz Kaan Güçtekin'i istiyor

Manchester City, Oğuz Kaan Güçtekin'i istiyor
Güncelleme:

İngiliz devi M.City, Fenerbahçe'nin gelecek vaad eden yıldızı Oğuz Kaan Güçtekin için 4,5 milyon pound'u gözden çıkardı.

Fenerbahçe’nin 18 yaşındaki orta saha oyuncusu Oğuz Kaan Güçtekin, Sarı-Lacivertli formayı ilk kez Sivasspor’a karşı giydi. Aykut Kocaman’ın 86. dakikada Mehmet Topal’ın yerine sahaya sürdüğü Oğuz Kaan Avrupa'nın da takibinde!

İşte o teklif...

Fenerbahçe'nin genç yeteneği için Manchester City, yaz ayında 4.5 milyon pound (20 milyon TL) teklif yaptı.İngiliz ekibinin bu teklifi Fenerbahçe tarafından geri çevrildi. Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım daha önce Premier Lig ekibinin bu yönde bir teklifi olduğunu dile getirmişti. The Sun bu bilgiyi doğruladı, genç ön libero için gerçekleştirilen teklifin reddedildiğini duyurdu. 

AİLESİNİN YANINDA

Oğuz Kaan maç sonrası soluğu tribündeki ailesinin yanında aldı. Yakınlarıyla sarmaş dolaş olan genç oyuncu duygu dolu dakikalar yaşadı. Oğuz Kaan'ı maçın ardından kutlayan ilk isim ise Volkan Demirel oldu. Arsenal ve Tottenham'ın da devrede olduğu Oğuz Kaan'ın ismini yüksek ihtimalle transfer döneminde yeniden duyacağız. 

Skorer