''Manchester United hayallerimi süslüyor''

''Manchester United hayallerimi süslüyor''
Güncelleme:

Anderson Talisca, İngiltere Premier Lig’de forma giymenin hayallerini kurduğunu söyledi.

Beşiktaş’la gelecek sezon için de anlaşma sağlayan Brezilyalı futbolcu, Kırmızı-Şeytanlar’a kapıları sonuna kadar açtı: Manchester United’a transfer olmak, hayallerimi süslüyor. Böyle bir kulüpte herkes oynamak ister. Umarım sonunda Jose Mourinho’yla çalışırım.

Siyah-Beyazlılar’ın sezon başında Benfica’dan kiraladığı Anderson Talisca, Kara Kartal’da 33 maçta 17 gol ve 6 asistlik performans sergileyip beğenilince, sözleşmesindeki 1 yıllık opsiyonu da devreye sokulmuştu. Konuyla ilgili KAP’a bilgilendirmeyi yapan ve ikinci kiralama bedeli için de 2.5 milyon Euro’ya (10 milyon TL) Benfica’yla anlaşan Siyah- Beyazlılar’a, Portekiz’in ardından bu kez Brezilya’dan şok bir haber geldi.

Portekiz’in önde gelen gazetelerinden O’Jogo’nun, Talisca için birçok Çin kulübünün 25 milyon Euro (100 milyon TL) ödemeye hazır olduğunu ve Siyah-Beyazlılar’la yapılan anlaşmaya rağmen Güneydoğu Asya’nın yolunu tutabileceğini iddia etmesinin ardından Sambacı’dan da şok bir çıkış geldi.

‘Görüşmeler yapılıyor’

Brezilya’da yayın yapan internet sitesi Globo Esporte’nin canlı yayınına katılıp açıklamalarda bulunan 23 yaşındaki futbolcu, İngiltere Premier Lig’de forma giymenin hayallerini kurduğunu söyledi. Talisca, “Manchester United’a transfer olup olmayacağım sorusuna şimdilik cevap veremem. Ancak bir ilgi var, bu doğru. Ama sadece bana bağlı değil. Benfica’ya ve menajerime bağlı. Şu an görüşmeler yapılıyor. Yakında, bu konuda bir haber gelecek” ifadelerini kullandı.

Kotaya takılıyor ama...

Jose Mourinho’nun kendisiyle uzun zamandır ilgilendiğini belirten Talisca, “Manchester United’a transfer olmak, hayallerimi süslüyor. Tüm oyuncuların isteği böyle bir kulüptür. Ben de çok iyi bir sezon geçirdim. Mourinho’nun bana olan ilgisi çok eskidir. Umarım, sonunda onunla birlikte çalışabilirim. Umut ediyorum ki her şey yolunda gider” diye konuştu. Brezilya Milli Takımı’nda forma giymediği için Premier Lig’in transfer kotasına takılan Talisca’nın, Ada’nın yolunu tutabilmesi için İngiltere Futbol Federasyonu ve İçişleri Bakanlığı’nın izni bekleniyor.

Fanatik