Mancini şimdi de Sneijder'in peşinde

Mancini şimdi de Sneijder'in peşinde

Galatasaray'dan Melo ve Telles'i koparan İnter'in hocası Mancini, bu kez de gözünü Aslan'ın 10 numarası Sneijder'e çevirdi.

Uzun süredir Hollandalı'yı kadrosuna katmak isteyen İtalyan hoca, genç savunmacı Semih Kaya'yı da ocak ayı transfer listesine ekledi...

Aslan’ın eski hocası Roberto Mancini, Galatasaray’dan yıldız koparmaya devam edecek gibi görünüyor.

Transferin son gününde Melo ve Telles’i renklerine bağlayan İnter’de, ocak ayı için de liste hazırlamaya başlayan İtalyan hoca, bu kez Galatasaray’ın 10 numarası Wesley Sneijder’i gözüne kestirdi.

Hollandalı futbolcunun henüz sözleşme imzalamadığını bilen ve süreci takip eden Mancini, gerekirse işi bonservis bedeli ödeyerek çözmeyi planlıyor.

Eğer Galatasaray, ocak ayında Sneijder’i bırakmazsa, İnter’in sezon sonunda oyuncuyu bonservis ödemeden alma şansı bulunuyor.  Sarı-Kırmızılı yönetim yeni sözleşme konusunda elini çabuk tutmazsa, Sneijder konusunda ciddi bir sıkıntı yaşanma ihtimali bulunuyor.

Semih’e 7 milyon Euro

Roberto Mancini’nin Galatasaray’dan koparmayı düşündüğü tek yıldız Wesley Sneijder değil. Sarı-Kırmızılı ekipte en beğendiği futbolculardan biri olduğunu her fırsatta dile getirdiği Semih Kaya’yı da İnter’e transfer etmek isteyen Mancini, genç savunmacının ismini listeye yazdı. Tecrübeli çalıştırıcının, Sneijder için ne kadar bonservis ücreti ayırdığı bilinmiyor. Ancak Semih için, Galatasaray’a 7 milyon Euro’luk bir teklif yapılacağı öğrenildi. Galatasaray Yönetimi’nin bu teklife nasıl bir   yanıt vereceği ise şimdiden merak konusu.                           

Yönetim harekete geçiyor

Sözleşmesinin son senesini yaşayan Sneijder’in menacerine sürekli teklif gelmesi nedeniyle tedirginlik yaşayan Galatasaray Yönetimi, bu hafta harekete geçecek. Hollandalı futbolcunun kontratını 3 yıl daha uzatmak isteyen Sarı-Kırmızılılar, en geç önümüzdeki hafta imzaları atmayı planlıyor. Sözleşmeye bir de satın alma bedeli konacak, bu rakamın da 15 milyon Euro civarında olması bekleniyor.

İnter’e para kazandırdı!
Gittiği her takıma çok sayıda transfer yaptırmasıyla tanınan Roberto Mancini, UEFA’nın dayattığı Finansal Fair Play nedeniyle, bu kez temkinli davrandı. İnter bu transfer döneminde 86 milyon Euro’luk harcama yaparken, 91 milyon Euro’luk oyuncu sattı ve onca takviyeye rağmen kâra geçti. Lige de 2’de 2 galibiyetle başlayan İnter’de, Mancini’nin kredisi çoğaldı.

Fanatik