Mandzukic transferinde flaş gelişme !

Mandzukic transferinde flaş gelişme !
Güncelleme:

Beşiktaş Mario Mandzukic'in menajeriyle pazarlıklara başladı...

Beşiktaş’ın, Hırvat golcünün menajeriyle pazarlıklara başladığı ileri sürüldü. Juventus’a, siyah-beyazlı takıma gidebileceğini bildiren Mario Mandzukic’in yıllık 3.5 milyon euro ücret istediği ve transferin bonservise kaldığı savunuldu.
 
Kadrosunu dünya çapında bir golcüyle güçlendirmek isteyen Beşiktaş, en önemli hedeflerinden olan Mario Mandzukic transferinde ilerleme kaydetti. Siyah-beyazlıların, Juventus’la 2019’a kadar sözleşmesi bulunan Hırvat yıldızın menajeriyle görüşmelere başladığı ifade edildi.

Yapılan pazarlıklarda Beşiktaş ile 30 yaşındaki Mandzukic arasında anlaşma sağlandığı, tecrübeli futbolcunun da Juventus yönetimine Beşiktaş’a gitmek konusundaki olumlu görüş ilettiği belirlendi. Kartal’ın, Mandzukic ile el sıkışmasının ardından gözler iki kulüp arasındaki bonservis pazarlığına çevrildi.

Yıllık ücreti 3.5 milyon euro olan futbolcu ile Beşiktaş’ın da bu rakam civarında anlaşması beklenirken, İtalyan ekibinin ise bonservis için en az 8-9 milyon euro talep edeceği belirtiliyor. Görüşmelerde Hırvat forveti 1 yıllığına kiralama seçeneğinin gündeme gelebileceğine de dikkat çekiliyor.

Gonzalo Higuain’in takıma katılmasının ardından ileri uçtaki yerini kaybeden ve sol kanatta görev yapmaya başlayan Mario Mandzukic’in bu durumdan duyduğu rahatsızlığın, Juventus’tan ayrılmaya sıcak bakmasındaki en önemli etken olduğu iddia ediliyor.

Skorer