Manisa'da zemin sorunu !

Manisa'da zemin sorunu !

Manisa 19 Mayıs Stadı'nın zemini, geçen ay yenilenmesine rağmen yeniden bozuldu.

Spor Toto Süper Lig’de Avrupa kupalarını hedefleyen Akhisar Belediyespor ile 2. Lig Kırmızı Grup’ta şampiyonluğa koşan Manisaspor’un en büyük kabusu Manisa 19 Mayıs Stadı’nın bozuk zemini oldu.

Saha zemini henüz geçen ay elden geçmesine rağmen yine bozuldu. Akhisar Belediyespor, evinde oynadığı son 3 karşılaşmada 7 puan kaybederken, Manisaspor da iç sahada son 2 maçında mağlup oldu. Sahasında son olarak Fatih Karagümrük’e 1-0 yenilen Manisaspor’da teknik direktör Taner Taşkın, “Saha şartları futbol oynamaya hiç elverişli değil” diyen Taşkın, “Zeminin azizliğine uğradık. Üst üste evimizde puanlar kaybediyoruz” diye konuştu.

Takımının performansını da değerlendiren Taşkın, şunları söyledi:

“Takımızıda ne yazık ki kazanma arzusunu da göremedim. Zemin kötüydü ama bahanelerin arkasına da sığınamam. Her türlü antrenmanımızı ve motivasyon çalışmamızı yapmamıza rağmen eksik yönlerimiz ağır bastı. En yakın rakibimiz Kocaeli Birlikspor berabere kaldı. Onların galip gelmesi bizde stres oluşturabilirdi. Son 3 maçta 8 puan yitirsek de hala rakibin 7 puan önündeyiz. Üzerimizde bir şanssızlık var. Gerekli önlemleri alacağız. Buraya kadar getirdiğimiz işi bırakmayacağız. Ben dahil herkesin kendisine bir çeki düzen vermesi gerekiyor.”