Mark Hughes'den Van Persie için transfer açıklaması

Mark Hughes'den Van Persie için transfer açıklaması

Mark Hughes, Van Persie'nin transferi ile ilgili yeni bir açıklama yaptı.

Fenerbahçe'de geleceği belirsizliğini koruyan Robin van Persie için İngiltere Premier Lig ekiplerinden Stoke City'nin dünyaca ünlü menajeri Mark Hughes'den açıklama geldi. Hughes, Hollandalı futbolcunun harika bir oyuncu olduğu söylediği ve ekledi...

Robin van Persie'nin peşindeki en ciddi kulüp olarak öne çıkan Stoke City'de menajer Mark Hughes, Hollandalı oyuncunun transferi ile ilgili yeni bir açıklama yaptı.

İngiliz teknik adam, Van Persie'nin harika bir oyuncu olduğunu söylerken; "Kartlarımızı kapalı oynamaya çalışıyoruz" ifadelerini kullandı. İşte Hughes'in transfer konusunda yaptığı açıklamaları:

"Birçok oyuncu için piyasadayız. Ancak isimleri söylerken dikkatli olmamız lazım; çünkü ilgimiz olmayan oyuncularla ilgili konuşmak adaletsiz olur."

STOKE CITY ELİ BOŞ DÖNMÜŞTÜ AMA...

Pereira ile problemler yaşayan Van Persie'nin ismi bir süredir Stoke City ile birlikte anılıyor. İngiliz ekibinin yaptığı ilk temaslardan olumlu yanıt alamadığı tecrübeli golcü için bekleyişe geçtiği ve F.Bahçe'deki gelişmeleri gözlediği kaydedildi.

Sarı-lacivertlilerden ciddi bir maaş alan RvP'nin de, İngiltere'den aynı seviyede bir rakam alamayacağını bildiğinden Stoke City'nin teklifine temkinli yaklaştığı belirtildi.

Geçen sezon Fenerbahçe'de 48 maça çıkan 33 yaşındaki oyuncu, 22 gol ve 3 asistlik bir performans sergiledi.

Sporx