Markovic'e kötü haber !

Markovic'e kötü haber !

Jurgen Klopp, Stuttgartlı Filip Kostic'in transfer edilmesini istedi.

Jurgen Klopp yeni sezon için kolları şimdiden sıvarken, deneyimli teknik adamın transfer hedefleri de şimdiden netleşmeye başladı. Sırp ve Alman basınında yer alan haberlere göre Klopp, yöneticilerden Stuttgart'ın kanat oyuncusu Filip Kostic'in transfer edilmesini istedi.
 
Fenerbahçe'de kiralık forma giyen ve sezon sonunda Liverpool'a geri dönmesi beklenen Lazar Markovic gibi bir kanat oyuncusu olan 23 yaşındaki futbolcunun istenmesi, Markovic'in durumuyla ilgili kafalarda soru işareti oluşturdu. Markovic'in vatandaşı olan Kostic, bu sezon Bundesliga'da 23 maçta forma giyerken 5 gol-6 asist ile dikkat çekti.
 
'Anfield'da geleceği var'
 
Öte yandan İngiliz Mirror gazetesi, Liverpool'un kiradaki oyuncularının performansını değerlendiren bir haber yayınladı. Markovic'in Liverpool taraftarı için ilgi çekici bir figür olduğu hatırlatması yapılarak kendisinin Liverpool için verecek daha çok şeyi olduğu belirtildi.
 
Sarı-lacivertli forma ile sakatlık sorunu dışında forma giydiği maçlardaki performansının başarılı olduğu değerlendirmesi yapıldı ve Anfield Road'da bir geleceği olduğu yönünde görüş bildirildi, "Ancak son iki yıldaki futbolunu geliştirmiş olması gerekir" denildi.

Milliyet