Mehmet Topal'a büyük onur !

Mehmet Topal'a büyük onur !

Cerrahpaşa Tıp Fakültesi dekanı Prof. Dr. Özgün Enver, milli futbolcu ve eşi Selda Topal'a 'Onursal Üyelik' belgesi verdi.

Fenerbahçeli Mehmet Topal, İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'ne önemli bir cihaz bağışında bulunarak Acil servisin yüzünü güldürdü. Ünlü futbolcu, binlerce hastanın başvurduğu fakültenin Acil Tıp Anabilim Dalı'na Renkli Eko Dopler ve Ultrasonografi cihazı aldı.
 
FAKÜLTEDE TÖREN YAPILDI
İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi acil servisine cihazın teslimi sırasında Fakülte Dekanı Prof. Dr. Özgür Enver ve Acil Tıp Ana Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. İbrahim İkizceli ev sahipliğinde bir tören yapıldı. Törende Cerrahpaşa Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Özgün Enver , Topal'a İstanbul Üniversitesi'nin tarihi kapısından yapılmış özel bir plaket takdim ederek, teşekkür konuşması yaptı.
 
PROF. DR. ENVER: MEHMET TOPAL ÖRNEK OLACAK
 
Enver, "Bu ve benzeri bağışlar, öğrencilerimizin üst düzeyde bilgi ve beceri sahibi olmasına, hekimliğin evrensel değerlerini taşıyan doktorlar yetiştirmemize, sağlık sorunlarına en ileri düzeyde çözümler üretmemize, ulusal ve uluslararası bilgi birikimine katkı sağlayacak bilimsel araştırmalar yapmamıza destek olacaktır. Sayın Mehmet Topal'ın yaptığı bağış sayesinde acil servisimizdeki hastalarımızın tanı ve tedavisi daha hızlı planlanabilecek. Ayrıca, uzmanlık öğrencilerinin eğitimine ve gelişimine katkı sağlayacak. Bilime ve insana karşı duyarsız kalmayan Sayın Mehmet Topal, bundan sonraki bağışlara da örnek olacaktır. Hepimizin yolunun bir gün buradan geçebileceğini belirterek, İstanbul Üniversitesi Cerrahpaşa Tıp Fakültesi'ne olan katkılarından dolayı Mehmet Topal'a teşekkür ediyoruz."