Meireles'in yerine Alonso geliyor !

Meireles'in yerine Alonso geliyor !

F.Bahçe Sportif Direktörü Giuliano Terraneo'nun ajandasında yazılı yıldızlardan biri daha açığa çıktı.

F.Bahçe Sportif Direktörü Terraneo, İspanyol yıldız için Bayern Münih'le temasa geçti. Alman kulübü, "İlkay Gündoğan'ı alırsak Xabi'yi satabiliriz" karşılığını verdi

Transfer çalışmalarını aralıksız sürdüren F.Bahçe Sportif Direktörü Giuliano Terraneo'nun ajandasında yazılı yıldızlardan biri daha açığa çıktı. Terraneo'nun peşine düştüğü yeni ismin Bayern Münih'in tecrübe abidesi Xabi Alonso olduğu belirlendi. Alonso, başta Everton olmak üzere İngiliz kulüplerinin yakından ilgilendiği Meireles'in yerine düşünülüyor. Juventus ile Barcelona arasındaki Şampiyonlar Ligi finalini izlemek amacıyla Almanya'ya giden Terraneo'nun, önce Münih'e uğradığı ve Alonso için Bayern Münih yetkilileriyle görüştüğü öğrenildi. 

5 MİLYON € ÖDEMEYE HAZIR
Edinilen bilgiye göre, Bayern Münih yöneticileri peşinde oldukları Borussia Dortmund'lu İlkay Gündoğan'ı transfer etmeleri halinde Alonso'yu satabileceklerini söyledi. Bayern Münih'le sözleşmesi 2016'da bitecek olan 33 yaşındaki Alonso daha önce de Fenerbahçe'nin gündemine gelmiş ancak transfer gerçekleşmemişti. Sarı-lacivertli yönetimin, Alonso'nun bonservisi için Almanlar'a 5 milyon euro ödemeye hazır olduğu kaydedildi. Bu sezon Bundesliga'da 26 maçta forma giyen ve 2 gol atıp, 3 asist yapan İspanyol futbolcu, orta sahada oyunu iki yönlü oynayabiliyor.

Fotomaç