Melo yoksa o var !

Melo yoksa o var !

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Brezilyalı Felipe Melo'nun yokluğunu İspanyol transferi Jose Rodriguez'le dolduracak.

Galatasaray’da Felipe Melo’nun gitmesinden sonra teknik direktör Hamza Hamzaoğlu, Jose Rodriguez’i ön liberoya hazırlıyor.

20 yaşındaki oyuncuyu Selçuk İnan’la beraber oynatmayı düşünen Hamzaoğlu, Rodriguez'le birebir ve özel çalışmalara başladı.

Genç İspanyol’dan beklentisi fazla olan Hamzaoğlu, verilen milli arada bu konu üzerinde çalışırken, futbolcusuna motive edici sözler kullandı ve mental telkinde bulundu.

Sarı Kırmızılı teknik adamın, “Seni transfer ederken uzun soluklu bir proje olarak bakmıştık. Sen Galatasaray’ın geleceğisin. Ancak şu anki ortamda o fırsat eline erken geçti. Bundan sonra sürekli olarak forma giyecek ve bu takımın aktörlerinden biri haline geleceksin. Maç oynadıkça daha iyi haline geleceksin. Hem kendine güvenin gelecek hem de gerçek potansiyelini sahaya yansıtacaksın” diye konuştuğu öğrenildi.

Rodriguez’in ise, “Galatasaray’ı tercih etmekle ne kadar doğru bir karar vermiş olduğumu şimdi daha çok farkına vardım” dediği dile getirildi.

Selçuk İnan ile birlikte ön libero olarak görev yapacak olan Jose Rodriguez, forma giydiği karşılaşmalarda Galatasaray taraftarının beğenisini kazandı.

Milliyet