Melo'nun yeni takımı açıkladı !

Melo'nun yeni takımı açıkladı !

Galatasaraylı futbolcunun menajeri Rodriguez, Cruzeiro ile her konuda anlaştıklarını, transferin 48 saat içinde resmen açıklanacağını söyledi.

Galatasaray'ın, durumu merakla beklenen yıldızı Felipe Melo'nun menajeri açıklamalarda bulundu. Son olarak dün, Brezilya'nın son şampiyonu Cruzeiro'dan teklif aldığı haberleri çıkan futbolcunun durumunu değerlendiren Jose Rodriguez, çarpıcı açıklamalar yaptı.

Brezilya ekibinin teklifini doğrulayan ve kabul ettiklerini belirten Rodriguez, "Melo Inter forması giymeyecek. Bu ihtimal sürekli daha da uzaklaştı. Ancak söylemeliyim ki Cruzeiro ile olan anlaşma sonuçlandı. Tüm detayları bir kaç gün içinde halletmeyi planlıyoruz. Ya Pazartesi ya Salı, Melo'nun Cruzeiro'ya transferi resmiyet kazanacak" dedi.

Parayı Melo'ya verecekler

Brezilya ekipleri büyük ekonomik şartlara sahip olmasalar da mavi-beyazlılar bunun tensi bir görüntü çiziyor. Son şampiyon olmanın getirdiği başarı primleri ve yayın gelirlerinin dışında sattıkları oyuncularla da kasalarını doldurdular. Ricardo Goulart'ı 15 milyon euroya Çin'in Evergrande ekibine veren Cruzeiro, Everton Ribeiro'yu da yine 15 milyon euro karşılığında Birleşik Arap Emirlikleri'nin Al Ahli takımına satmıştı. Son olarak geçtiğimiz günlerde Lucas Silva ise 12 milyon euro karşılığında Real Madrid'e gönderilmişti.   

Milliyet