Menajeri açıkladı ! Caner Erkin...

Menajeri açıkladı ! Caner Erkin...

Fenerbahçeli Caner Erkin ve Mehmet Topal'ın menajeri Batur Altıparmak, oyuncular hakkında çarpıcı açıklamalar yaptı..

Radyospor’da Aydın Cingöz ile Haber Aktif’in konuğu olan Fenerbahçeli Caner Erkin ve Mehmet Topal’ın menajeri Batur Altıparmak, oyuncuların son durumu hakkında bilgi verdi.

Caner ile ilgili açıklamalar yapan Batur Altıparmak, “Daha imza atılmadan, bir yere gidecek, gidiyor gibi söylemler oluyor. Inter ile imza yok. İmza olsa açıklarım, yurt dışında 6 ay önceden sözleşme yapabiliyorsunuz. Türkiye’de böyle bir şey yok. Arayıp soruyorlar bizi ama henüz resmi bir şey yok. Önümüzde 1 ay var. Lig bittikten sonra Fenerbahçe’nin durumu, Beşiktaş’un durumu; her şey netleşir, yurt dışındaki çalışmalarımız netleşir. Caner’in Avrupa’da oynama düşüncesi var ama kendi kulübüyle de görüşmeden bir adım atmayacağız. Caner bir hata yaptı ve özür diledi. Caner hakkında bir karar verilemedi. Olumlu veya olumsuz, bu kararın ardından kulübüyle görüşürüz, başka bir kulüple de görüşürüz. Caner şu anda kendi antrenman yapıyor. Kulübün isteği böyle” dedi.

Mehmet Topal hakkında da konuşan Altıparmak, “Mehmet Topal ile herhangi bir görüşme yok. 1 hafta sonra kulübüyle görüşmeler başlayacak. Aziz Yıldırım da böyle söyledi” ifadesini kullandı.