Mersin İdmanyurdu transfere erken başlıyor

Mersin İdmanyurdu transfere erken başlıyor

Mersin İdmanyurdu, ocak ayına kadar devam eden yasağın kalkmasını beklemeden transfer çalışmalarına başladı.

FIFA'nın 2 dönem transfer yasağı getirdiği Spor Toto Süper Lig ekibi Mersin İdmanyurdu, ocak ayına kadar devam eden yasağın kalkmasını beklemeden transfer çalışmalarına başladı.

Kulüp Başkanı Ali Kahramanlı, yaptığı açıklamada, geçen  sezon yeni kurulan bir takım olmalarına rağmen başarılı bir performans ortaya  koyduklarını söyledi.
 
FIFA'nın eski kalecileri David Bicik'in alacakları nedeniyle takıma  transfer yasağı getirdiğini hatırlatan Kahramanlı, transfer yapamasalar da iyi  bir kadroya sahip olduklarını anlattı.
 
Kahramanlı, yasağın biteceği sezonun ilk devresini beklemeden transfer  çalışmaları için harekete geçtiklerini ve geçtiğimiz sezon Balıkesirspor'da forma  giyen Nijaryalı Isaac Promise ile büyük ölçüde anlaştıklarını belirterek, "Isaac  Promise'nin transferi yüzde 99 sonuçlanmıştır. İnşallah bir iki gün içerisinde de  netleştireceğiz" dedi.

İyi bir kadro için gereken bölgelere takviyeleri sürdüreceklerini  anlatan Kahramanlı, şöyle devam etti:
 
"Bizi ileriye taşıyabilecek, önümüzdeki dönemlerde, iki üç sene  bizimle oynayabilecek transferler yapmayı düşünüyoruz. Bununla ilgili  çalışmalarımız devam ediyor. Her maçı yerinde izliyoruz. İnşallah beğendiğimiz  oyuncularla Isaac gibi bugün itibariyle sözleşmelerini yapacağız. Devre arasında  da kulübüyle işi bitenler bizimle antrenmana çıkacak. Belirli oyuncuların da  transferlerini bitireceğiz, sezon bitince gelip bizimle oynayacaklar."
 
Kahramanlı, ligin güçlü ekiplerinden biri olduklarını vurgulayarak,  ligde en iyi konuma çıkmak için ellerinden geleni yapacaklarını sözlerine ekledi.